Non Fiët

logo_non_fiet.jpg

Deze jaarclub staat ook wel bekend als de leukste jaarclub der USRA. Zelf verwoorden wij het als de nette mannen en ruige vrouwen jaarclub. Dit jaar een prachtig jaar voor onze jaarclub, ons eerste lustrum. Wat een mooie prestatie dat wij 5 jaar een schoolgaande jaarclub zijn. Non Fiët betekent: kan gebeuren. Elke dag dronken worden en een studieachterstand laten oplopen zit in een klein hoekje, achja kan gebeuren.

Een zooitje ongeregeld waar het idee tot de jaarclub oprichten begon in de Bruine Kroeg, en wat inmiddels een mooie vriendengroep is geworden. De groepsbeschrijving op whatsapp is ook vaag, net als wij, namelijk: het wordt een tweeling Debora en Jan. We zijn in totaal met 16 man, maar er zijn er al een aantal gesneuveld.


Kusjes de nette mannen en lompe vrouwen jaarclub,

Anniek Evenhuis, Bart Achtereekte, Nienke Kloosterman, Thijs Siebes, Adriaan Wortman, Cas van den Berg, Hennie te Velthuis, Jilke ten Have, Lucie Veneklaas, Pascalle van Schie, Sander Kats, Sanne van de Kolk, Saskia Vergeer, Thomas Flipsen, Wilmer Kastelein, Tom Lohues.

Tot 11 januari op het ruige Non Fiët lustrum feest!

Onze sponsoren