Bunzings

Bunzings.png.crdownload

Hallo boeren, burgers en buitenlui,

Wij zijn De Bunzings, het leukste dispuut der USRA. Het begon allemaal in 2004, dit was het jaar van het record aantal HIV-besmettingen, prinses Juliana overleed dit jaar, Theo van Gogh werd dit jaar vermoord, en de vogelpest brak uit. Naast al deze tragedies was het oprichten van dit geweldige dispuut natuurlijk wel hét lichtpunt van het jaar.

Ondertussen zijn we alweer een aantal jaren verder en leven we net in het mooie 2020. Ook afgelopen jaar zijn er al een aantal gekke dingen gebeurd. Zo stond de Notre Dame in de fik, won Duncan het Songfestival, werd het warmterecord gebroken en trokken we massaal met z’n allen naar het Malieveld om te vechten voor onze rechten. Maar ook is dit het jaar dat wij, De Bunzings, alweer ons 3e lustrum vierden. 

Maar laten we eens even iets vertellen over ons, want wat is een bunzing nou eigenlijk. Nou een bunzing is een echt nachtdier, die vooral in de uren na zonsondergang en voor zonsopgang de meeste activiteit vertoond. In deze uren gaat de bunzing op jacht. Dit zijn toch kenmerken waar wij ons wel goed in kunnen herkennen…

Onze sponsoren