Ereleden

Ereleden

Studentenvereniging USRA kent drie ereleden. Dit zijn personen die veel voor USRA hebben gedaan en daarom veel voor ons betekenen. Op 3 mei 2018 is meneer Van Harten overleden. Hij was het eerste erelid van USRA. Hij was betrokken bij de oprichting van USRA toen hij nog directeur was van de CAH. Meneer Van Harten heeft altijd de belangen behartigt voor de vereniging, zo heeft hij destijds zijn eigen docentenkamer afgestaan wat vervolgens de koffietoren is geworden. Bij de verhuizing van school heeft hij er zelfs voor gezorgd dat er opnieuw een ruimte kwam voor USRA.

Meneer Kijkuit

Meneer Kijkuit heeft zich vroeger veel ingezet voor de studenten op het gebied van sport. Hij was coach van het basketbalteam en was samen met zijn vrouw zeer betrokken bij de studenten en USRA-leden.

Meneer Hetsen

In 2016 is meneer Hetsen beëdigd tot erelid. Hij was altijd al erg betrokken bij de campuswoningen van de CAH en heeft de studenten en hun streken van dichtbij meegemaakt. Daarnaast is hij ook zeer actief geweest bij de bouw van de nieuwe sociëteit Ad Libitum.

Mevrouw van Leeuwen

Mevrouw van Leeuwen is in 2023 erelid geworden. Ze heeft jaren voor Aeres Hogeschool gewerkt en heeft in deze tijd veel voor USRA betekend. Sinds het begin van haar loopbaan bij Aeres Hogeschool liep Hanneke ook als vertrouwenspersoon rond bij de USRA-week. Daarnaast is ze altijd erg betrokken geweest bij veel studenten en USRA. 

406422333_18100200343366040_1428947654121989924_n.jpg

Onze sponsoren