BOA Constrictor

BOA.png.crdownload

Dames met zwarte shirts met rode opdruk zijn bij de meeste hier in Dronten wel bekend, maar voor wie ons nog niet kent, wij zijn de allerliefste BOA’s het is ongekend! 

Wij, Boa Constrictor stellen ons graag eventjes voor: 

BOA Con·str i c·tor (de ~ (m.), ~s) ~ grote wurgslang => boa 

Deze slang komt voornamelijk voor in tropische gebieden, maar is ook in Dronten city actief! Misschien niet altijd even opvallend, maar de Boa slang kruipt waar zij niet gaan kan en… slaat toe wanneer je het niet verwacht. De BOA kan vele vormen prooi aannemen; van klein en zoemend, groot en zwemmend, tot alles wat lekker is! 

Het damesdispuut Boa Constrictor is het eerste damesdispuut der USRA en is opgericht in november 1997. Gekleed in zwart met rode shirtjes gaan wij BOA’s door het leven. Wekelijks komen wij bij elkaar. Tijdens deze meetings komen het bier en de shotjes op tafel en natuurlijk veel repen chocolade, popcorn, chips en augurken met cervelaat, zo ontstaat de gezellige sfeer waar echt van alles en nog wat wordt besproken… 

Daarnaast organiseren wij ieder jaar een dik feest voor alle leden van USRA! En gaan wij ieder jaar op BOA weekend, bijvoorbeeld Tour de Boer in NL maar voor een ritje naar het buitenland (zoals onze trip door Denemarken en Zweden) draaien we de hand ook niet om. 

Wanneer je een Boa tegenkomt: geef haar bier of chocolade en ga op de grond liggen, beweeg je niet en wacht op hulp, want pas op, een Boa komt nooit alleen!!! 

Onze sponsoren