Donkere Kamer Commissie

Bij een goed feestje mogen de foto’s natuurlijk niet ontbreken. Het liefst zoveel mogelijk. Alle leuke, gekke, machtig mooie en niet te vergeten gênante momenten moeten worden vastgelegd. Zodat iedereen die aanwezig is geweest weer even kan terugdenken aan deze momenten of juist te herinneren. Dit is dan ook precies waar deze commissie voor wil zorgen. De donkere kamer staat voor ‘de ontwikkelkamer’ waar vroeger de foto’s werden ontwikkeld. Nu leven we in de tijd van de digitale foto’s en die hoeven niet meer ontwikkeld te worden, maar de naam en de gezelligheid blijven bestaan. 

De DoKa zorgt er voor dat er altijd iemand met een camera aanwezig is tijdens de feesten en meeste activiteiten om er de beste indruk van te geven. Zij lopen dan tijdens het feest of de activiteit rond om te zorgen dat de camera eind van de avond helemaal vol staat met de sfeer die daar aanwezig was! Nadat de machtige plaatjes geschoten zijn gaan we hard aan het werk om de foto’s uit te zoeken en te bewerken waarna ze op de USRA app in het fotoboek te vinden zijn!  

Sinds 2023 heeft de DOKA een gloednieuwe camera gekregen. Deze is moderner, heeft een hogere kwaliteit en is handiger in gebruik. Door de toevoeging van een flitser staat elk persoon er helder op. Met deze combinatie kunnen we jarenlang de mooiste herinneringen op beeld zetten om later op terug te kijken! 

Onze sponsoren