Cerevisia Amatoris

Cerevisia.png.crdownload

Cerevisia Amatoris staat voor de biefliefhebber en behoord tot één van de oudste disputen van USRA. Het feesten met leden staat garant voor een onvergetelijke avond. Nou ja, ‘het onvergetelijke’ wordt vaak ‘het vergetelijke’ in de laatste uurtjes. Maar dit maakt niet uit, want de eerste uurtjes zorgen al voor zoveel plezier dan het merendeel vertier met bier. Zo blijkt maar weer uit het afgelopen Lustrumfeest waarbij we samen met de USRA-leden de SooS onveilig mochten maken. Verhelderd door de blacklight genoten we met zijn allen van de gersten-smoothies. Terwijl we de koren groen aten dronken we heel wat liters weg om vervolgens onder de groene zoden te liggen.

Als leden van Cerevisia zijn we constant opzoek naar een reden om te gaan vergaderen. Overleg voeren of er nog wat te overleggen is, anders gezegd gezellig met elkaar bier te gaan drinken. Zaken die er echt toedoen worden tijdens de vergadering besproken. Hierbij valt te denken aan vrouwen en de relaties en natuurlijk de dingen die centraal staan in het leven als het zuipen en de seks.

Daarnaast hebben we het jaarlijkse uitje waarbij we een weekend met de hele groep gehuld in de groene blouses door Nederland op stap gaan, waarbij het legendarische uitje naar Groningen niet mag ontbreken. Wanneer een lid besluit om echt burgerlijk te gaan worden met de vrouw en hij gaat trouwen, zal hij hiervoor eerst een drank overgoten vrijgezellenfeest moeten organiseren. Dit is namelijk één van de laatste keren dat hij zich kan (mis-)dragen en zijn studentenperiode goed af te sluiten. Cerevisia lid blijft hij, want het lid zijn van Cerevisia is niet voor even, maar voor je hele leven!

Elk jaar komen er natuurlijk nieuwe leden bij het vriendendispuut. Om hier bij te willen komen begint het met veel bier, heel veel bier, te geven aan de mannen in de groene blouses met het Obelix logo. Na een kennismakingsvergadering dient het nieuwe lid een kleine installatie te doen en is hij lid van het dispuut CEREVISIA AMATORIS!

Onze sponsoren