USRA-week

USRA-week 

Voor nieuwe leden wordt jaarlijks een introductieweek georganiseerd, beter bekend als de USRA-week, die eind augustus plaatsvindt. Dit is vóór de introductieweek van de Aeres Hogeschool. Tijdens deze week maken de nieuwe leden kennis met elkaar, de vereniging en Dronten. Wil je lid worden? Hou deze week dan vrij in je agenda!

Werken en ontspanning

Samen met ongeveer 200 andere nieuwe leden vindt de week plaats op een kampeerterrein in de buurt van Dronten. Samen met 50 personen organisatie wordt er een hele leuke week van gemaakt waarin de nieuwe leden samen licht agrarisch werk verrichten. De opbrengsten hiervan zijn bedoeld om de contributie zo laag mogelijk te houden, maar bovenal om elkaar beter te leren kennen!

Naast het werken is er ook tijd voor verschillende leuke activiteiten, lekker eten en 's avonds een gezellig feestje om de dag af te sluiten! Als afsluiter van de week wordt er op vrijdagavond een eindfeest georganiseerd waar ook andere leden welkom zijn.

Waarom lid worden?

Er zijn veel voordelen aan je lidmaatschap bij USRA; je kunt elke dag dat de school geopend is gratis koffie en thee halen en bijpraten met vrienden, vriendinnen, klasgenoten of huisgenoten in de koffietoren!

Verder heb je natuurlijk toegang tot de SooS (op de website te vinden als Sociëteit Ad Libitum) die vijf dagen per week geopend is! Doordat je veel mensen van jouw studiejaar leert kennen, vergroot je je netwerk en ken je al wat medestudenten. Als je het leuk vindt, kun je als lid onder andere commissiewerk doen of leuke activiteiten organiseren waarbij je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Aanmelden USRA-week

Zin om deel uit te maken van deze geweldige ervaring? Meld je aan voor de USRA-week op de 'Lid worden'-pagina. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar usraweek@usra.nl.

Zodra we je aanmelding ontvangen, kun je binnen een week een bevestigingsmailtje verwachten. Bereid je voor op een week vol plezier, nieuwe vrienden en onvergetelijke momenten! Tot snel bij USRA! 


Kopie_van_Kopie_van_Pink_Pastel_Gradient_Twitter_Header.png
replace me with awesome HTML...

Onze sponsoren