ROOTS

Ben je op zoek naar werk? Dan zit je goed bij ROOTS, dat werkt! ROOTS biedt voornamelijk werk aan in de agrarische sector. Maar ook in de techniek, evenementen en horeca. Werk voor, tijdens en na je studie!

Na de opstart in 2004 als uitzendbureau voor studenten van de HAS, is ROOTS uitgegroeid tot een volwaardig dienstverlener op het gebied van personeel en werk. Zij bieden uitzendwerk voor één of meerdere dagen, maar ROOTS biedt ook werk voor een langere periode en aansluitend bij je (HBO) opleiding. Op basis van jouw eerdere opgedane werkervaring bij ROOTS of door een persoonlijk gesprek maken zoeken zij naar de juiste match tussen opdrachtgever en werkzoekende.

ROOTS & USRA

Vanuit de eigen studententijd is ROOTS altijd nauw betrokken geweest bij de USRA. Door het werken met studenten in het uitzendwerk en met afgestudeerden voor een vaste baan, is de betrokkenheid er nog steeds. Enthousiasme, gedrevenheid en ludieke acties staan bij die betrokkenheid centraal.

Al langere tijd heeft ROOTS een sponsorcontract met de USRA, waarbij een win-win situatie werd gecreëerd voor beide partijen. Voor ieder uur dat een USRA-lid voor ROOTS werkt, ontvangt de USRA een bedrag van € 0,15. Vanaf 2016 heeft ROOTS een hoofdsponsorcontract met de USRA, waar deze formule in terug komt.

ROOTS is gevestigd vlakbij de Aeres Hogeschool in Dronten. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij ROOTS? Kom dan langs bij ons op kantoor. De koffie staat altijd vers gezet voor je klaar!
Kijk ook op www.rootswerkt.nl of volg ons op Facebook voor meer informatie over ROOTS , het werk wat zij bieden en de actuele vacatures.

Contactgegevens:

ROOTS, dat werkt!
De Drieslag 25
8251 JZ Dronten
Tel: 0321-336006

Planning (Tessa en Arjan): 06-43876521
Email: info@rootswerkt.nl
Website: www.rootswerkt.nl
Facebook: www.facebook.com/rootsdatwerkt


1_1.png
ROOTS

Onze sponsoren