Naast onze hoofdsponsoren zijn er diverse andere bedrijven die essentieel zijn voor het succes van USRA. Of het nu gaat om lokale ondernemingen of grote bedrijven, zij dragen elk op hun eigen manier bij aan de veelzijdigheid van onze vereniging. Als sponsor van USRA krijgt jouw bedrijf niet alleen toegang tot ons diverse netwerk van studenten, maar word je ook een integraal onderdeel van de bruisende gemeenschap die onze vereniging vormt. Heeft u als bedrijf of organisatie interesse in een sponsorschap? Neem dan contact met ons op! bestuur@usra.nl 
ABZ De Samenwerking

Wij zijn ABZ De Samenwerking, een ambitieuze en landelijk opererende coöperatie met een productie van 815.000 ton diervoeding. Op basis van onze kennis en ervaring maken wij de beste pluimveevoeders, varkensvoeders en rundveevoeders voor onze klanten. Onze betrokken medewerkers werken nauw samen om kennis te delen en onze klanten optimaal te adviseren. Dat noemen wij: Het beste dichtbij!

Meer weten over ABZ De Samenwerking? Neem een kijkje op onze website https://www.abzdiervoeding.nl/abz-de-samenwerking/

Toe aan een volgende stap in je carrière?  

 Wij zijn op zoek naar talent! Ben jij een jonge professional, een aankomend technisch en/of commercieel specialist in de pluimvee-, rundvee, of varkenshouderij? Ben je proactief en vind je het leuk om aan de slag te gaan bij een coöperatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met vestigingen in Nijkerk, Eindhoven, Haastrecht, Markelo, Stroobos en Leusden hebben we altijd een leuke vacature in jouw regio.

Bekijk jouw mogelijkheden op www.abzdiervoeding.nl/werken-bij-abz of neem voor meer informatie over openstaande vacatures contact op met Cor van Dijk, commercieel directeur en verantwoordelijk voor werving & selectie, e-mail sollicitatie@abzdesamenwerking.nl

Volg ons op:

·         Website: https://www.abzdesamenwerking.nl/

·         Facebook: https://www.facebook.com/ABZDiervoeding

·         Instagram: https://www.instagram.com/abzdiervoeding/

·         LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/abz-diervoeding

·         Twitter: https://twitter.com/abzdiervoeding

·         YouTube: https://www.youtube.com/channel/abzdiervoeding


Logo-ABZ-DeSamenwerking_RGB.jpg
ABZ De Samenwerking


Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool biedt een breed palet (groene) hbo-studies, verdeeld over drie faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen.
Aeres Hogeschool Dronten is een faculteit met circa 1.800 studenten waarvan het merendeel een voltijd studie volgt. De studies zijn gericht op bedrijfskunde, dier, voedsel en groene ruimte. In Dronten studeren de bedrijfsopvolgers en adviseurs in de agrarische sector. Het ondernemen zet zich door in de gehele agrofood-keten, waar de agribusiness opleidingen zich op richten.

De hogeschool leidt studenten breed op, ze ontwikkelen niet alleen hun managementvaardigheden en ondernemerschapskwaliteiten. Ook leren studenten om hun blik te verbreden, zowel nationaal als internationaal. Aeres Hogeschool heeft in 2015 als enige hbo-instelling het bijzonder kwaliteitskenmerk ‘Ondernemen’ van de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) toegewezen gekregen voor alle studies. De hogeschool wordt omschreven als een zeer actieve, ondernemende instelling. Met dit kenmerk laten wij zien dat we ondernemende studenten willen opleiden, studenten krijgen de mogelijkheid om zich gedurende alle vier studiejaren sterk te richten op ondernemerschap.

Onze ondernemende studenten vind je ook zeker terug binnen de USRA.

Aeres Hogeschool Dronten
De Drieslag 4
8251 JZ Dronten

E: info.hogeschool.dronten@aeres.nl
W: www.aereshogeschool.nl
F: https://www.facebook.com/AeresHogeschoolDronten/
T: https://twitter.com/AereshboDronten

aeres-hogeschool.jpg
Aeres hogeschool


AHV NL&BE

OVER AHV

AHV (Animal Health Vision) is toonaangevend marktleider op het gebied van quorum sensing-oplossingen en adviesdiensten voor optimale diergezondheid. AHV ontwikkelt én produceert innovatieve, duurzame oplossingen om belangrijke obstakels en uitdagingen in de diergezondheidssector te kunnen overwinnen. Dit doen we door samen te werken met bacteriën en ons effectief te richten op de bron, namelijk; de biochemische communicatie tussen bacteriën.

Op basis van de wetenschap van quorum sensing ontwikkelen wij oplossingen die zich richten op het verstoren van de communicatie tussen geselecteerde bacteriën. Door hun communicatie (quorum sensing) te inactiveren, wordt het immuunsysteem van uw dieren op een natuurlijke en effectieve manier ondersteund.

Onze visie is het realiseren van een hoogwaardige en gezonde zuivel- en voedselvoorzieningsketen, gedreven door de principes van quorum sensing (QS).

Onze missie is veehouders te helpen om zelfstandig te groeien door middel van innovaties op het gebied van diergezondheid. Met onze oplossingen, service en advies op maat geven we hen controle over hun diergezondheid en bedrijfsresultaten.

AHV & USRA 

AHV is er trots op om nauw verbonden te zijn met agrarische studenten en wil alle samenwerkingen positief maken voor alle betrokkenen. Dit betekent dat we ons inzetten voor wederzijds voordeel.

De Studentenvereniging USRA en Aeres Hogeschool Dronten zijn bekend terrein voor een groot aantal AHV medewerkers en heeft de deur altijd open staan voor een kop koffie en een gesprek.

Wij zijn er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de leiders van morgen door studenten aan te moedigen hun passie na te streven. Wij werken nauw samen met de Aeres Hogeschool en bieden studenten van alle niveaus stagemogelijkheden, evenals een aantal functies bij het afstuderen in verschillende vakgebieden binnen ons bedrijf.

CONTACT 

AHV International B.V, Schokkerweg 10, 8042 PC Zwolle, The Netherlands
Tel: +31 (0)38-3030127
Website: https://ahvint.com/nl/
E-mail: info@ahvint.com
Instagram: https://www.instagram.com/ahvinternational/
LinkedIn: AHV NL & BE: overzicht | LinkedIn

cropped-placeholder-website-ahv-logo-1-1.jpg
AHV


Alfa Accountants

Alfa Accountants en Adviseurs

Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een decentrale, mensgerichte organisatie die dichtbij staat. Dichtbij klanten, dichtbij medewerkers en dichtbij de maatschappij. Wij zijn een groep van ruim 1.000 professionals met de ambitie om te groeien. Ons specialisme ligt binnen het MKB en de agrarische sector, waar wij samen duurzame waarde creëren voor onze klanten op het gebied van accountancy, belastingen, recht, salaris en personeel, subsidies, overnames en bedrijfsvoering.

Groeien bij Alfa
Groeien bij Alfa is groot worden in wat echt telt. Binnen Alfa krijg je daarom de ruimte om je te ontwikkelen in de richting die bij je past. Voor jou als jong professional betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Zodat jij kan uitblinken in wat voor jou belangrijk en betekenisvol is. Zo kunnen we samen niet de beste ván de wereld zijn, maar de beste vóór de wereld zijn.

Wat ons uniek maakt
Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Meer dan 95% van onze medewerkers is mede-eigenaar van onze organisatie. Zo werken we niet alleen voor de organisatie, maar ook voor onszelf.

Waarom de samenwerking met jullie als studievereniging?
Als groeiend landelijk advieskantoor hebben we continue behoefte aan instromend talent. Talent met een goede vooropleiding en de juiste mentaliteit. Als assistent accountant krijg je bij ons de ruimte om theorie in praktijk toe te passen en jezelf te ontwikkelen in de richting die bij jou past.

Wat is het perspectief voor jou als accountancy student bij Alfa Accountants en Adviseurs?

Als accountancy student kun je binnen het mkb of de agrarische sector het verschil maken. Als assistent accountant stel je zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en je signaleert klant specifieke aandachtspunten. Daarnaast spar je met de klant over zijn toekomst op basis van de financiële administratie.

Meer weten over Alfa?
Ga naar Groeien bij Alfa – Alfa Accountants en Adviseurs (werkenbijalfa.nl) en lees alles over onze mooie organisatie. Heb je vragen of ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar campus@alfa.nl of stuur een open sollicitatie in via Solliciteren – Open sollicitatie – Werken bij Alfa.  We ontmoeten je graag!

og_default.png
Alfa accountants


Bejo

Bejo is wereldspeler in de veredeling, productie en verkoop van groentezaden met meer dan 1900 werknemers in ruim 30 landen. Van wortel en kool tot venkel en asperge, groenten horen bij onze dagelijkse voeding en zijn essentieel voor een gezonde levensstijl. Professionele telers in binnen- en buitenland zorgen ervoor. Elke dag. Met onze groentezaden. Met zeer gemotiveerd en betrokken personeel werken wij wereldwijd aan de verdere groei van ons innovatieve familiebedrijf. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, de medewerkers hebben een open, nuchtere houding en staan met beide benen op de grond.

Lees meer op werkenbijbejo.nl of bejo.nl

Of volg ons op:
Facebook.com/Bejozaden
Twitter.com/WerkenbijBejo

Contactgegevens hoofdkantoor:
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen
T +31226-396162
E info@werkenbijbejo.nl

BEJO.png
Bejo


ForFarmers

Wij geloven in een gezonde toekomst voor de agribusiness. En jij?

ForFarmers, Europees marktleider in de veevoerindustrie, speelt een vitale rol in een dynamische wereld: de voedselproductieketen. Onze belangrijkste uitdaging? De groeiende wereldbevolking op duurzame wijze voorzien van voedsel.

For the Future of Farming

We geloven in een gezonde toekomst voor de agribusiness. Niet voor niets is onze missie: ‘For the Future of Farming’. En daarvoor werken we intensief samen met onze klanten voor een concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Wij leveren de beste voeroplossingen voor hun individuele bedrijfssituatie.

Investeren in kennis

ForFarmers is ambitieus en timmert volop aan de weg. Om daadwerkelijk dé partner van agrarische ondernemers te zijn, investeren wij continu in de kennis van onze medewerkers. Zij kennen de klant en diens bedrijf door en door. En juist dankzij die kennis kunnen zij de klant helpen zijn bedrijfsdoelstellingen te realiseren. We verkopen dus niet alleen voer, maar werken intensief met onze klanten samen en geven deskundig advies over de verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering.

Ambitie

De lat voor onze internationale kennis, onze innovatieve en duurzame Total Feed-oplossingen en management tools ligt hoog. Want hiermee zijn boeren in staat hun doelen te bereiken. Dit betekent dat we volop mogelijkheden hebben voor getalenteerde en ambitieuze mensen, ongeacht of je nu verstand hebt van koeien, van IT of van Finance.

Trots op onze teamspirit

Onze cultuur is open, professioneel en ondernemend. Wij zijn trots op de agrarische sector en op onze teamspirit en stimuleren de verdere ontwikkeling van onze medewerkers. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar talent met ambitie dat zich in wil zetten For the Future of Farming.

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en zoek je een innovatief en dynamisch bedrijf? Dan is ForFarmers de werkgever voor jou.

leeg.png
For Farmers


HuizingHarvest

HuizingHarvest is een jonge ambitieuze organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van agrarisch personeel naar, en tijdens hun verblijf in het buitenland. Door een breed netwerk en jarenlange ervaring in een groot aantal landen weten wij wat erbij komt kijken als jij een tijdje of misschien wel iets langer in het buitenland wilt werken.

Werken in een “vreemd” land is niet alleen een avontuur maar ook een zeer waardevolle ervaring voor de toekomst. Je krijgt de kans om ruimer te leren denken, je netwerk te verbreden, nieuwe vrienden te maken en je maakt van dichtbij mee hoe de agrarische sector in andere landen werkt. Daarnaast is het vaak een ervaring met nieuwe technieken en methoden die je wellicht een andere blik op bepaalde zaken doet werpen. Kortom, een ervaring om nooit te vergeten!

Neem een kijkje bij de vacatures op Home – HuizingHarvest, hier ontmoeten internationale werkgevers en jobseekers elkaar online. Je kunt gratis een jobseekers profiel aanmaken en solliciteren op vacatures. Werkgevers kunnen door de jobseekers profielen bladeren en bij interesse kunnen ze rechtstreeks contact met je opnemen.

Ook (internationale) agrarische bedrijven op zoek naar extra mankracht of specialistische kennis zijn bij Huizing Harvest aan het juiste adres. Tevens kunnen we eventueel (pre-)trainingen op het gebied van techniek en veiligheid verzorgen. Met onze internationale agrarische achtergrond weten wij waar u naar op zoek bent…… en zo heeft u meer tijd zich bezig te houden met úw specialiteit!

Phileas Foggstraat 76, 7825 AM Emmen, The Netherlands

T: +31 (0) 88 42 78 378
E: info@huizingharvest.com

WEB8.jpg
Huizing Harvest


Hogenkamp Agrarische Coaching

Hogenkamp Agrarische Coaching begeleidt boeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij begeleiden zowel individueel als in relatie met ouders of partner. We helpen mensen om “de kop” leeg te krijgen, waardoor er weer ruimte komt voor creatieve ideeën, constructieve gesprekken met de omgeving en concrete stappen richting een duurzame, rendabele en zelfsturende toekomst. Met als belangrijkste uitgangspunt dat de oplossing in de mens zelf zit.” Wij geloven in een sector waarin de boer de regie heeft.


Hogenkamp Agrarische Coaching is er trots op dat ze sponsor is geworden van de studentenvereniging USRA bij Aeres Hogeschool Dronten.

De toekomst van de agrarische sector zal afhangen van de bereidheid van de sector om in zichzelf te investeren. De jeugd heeft de toekomst. Daarom hebben wij de bewuste keuze gemaakt om de studentenvereniging van Aeres Hogeschool te gaan sponsoren.

downloaden_1.png
Hogenkamp Agrarische Coaching


Topigs Norsvin

Topigs Norsvin staat bekend om de innovatieve werkwijze bij het toepassen van nieuwe technologieën en heeft een constante focus op kosteneffectieve varkens(vlees)productie. Ons innovatieve fokprogramma zorgt elk jaar voor een versnelling van de genetische vooruitgang. Dit creëert extra toegevoegde waarde en nieuwe mogelijkheden voor onze partners. Deze genetische vooruitgang is gebaseerd op twee belangrijke hoekstenen: duurzaamheid en efficiëntie. Of zoals wij zeggen: Balanced Breeding en Total Feed Efficiency.

Topigs Norsvin is eigendom van boerencoöperaties en heeft de filosofie dividend uit te keren in de vorm van genetische vooruitgang. Zo creëren we maximale toegevoegde waarde voor onze klanten.

Topigs Norsvin levert de beste service en ondersteuning. Een team van lokale en internationale specialisten adviseert en ondersteunt onze partners. Hierdoor kunnen producenten het maximale uit onze genetica halen.

Door onze lokale aanwezigheid weten we wat de individuele behoeften en omstandigheden zijn. Dit maakt Topigs Norsvin de natuurlijke eerste keuze voor langetermijnpartnerschappen voor de hele varkensindustrie. We zijn er trots op dat we samen met onze partners naar nieuwe oplossingen zoeken en kunnen helpen om hun bedrijf te laten groeien.

P.O. Box 15
5201 AA Den Bosch

+31 88 999 45 10
info@topigsnorsvin.com
topigsnorsvin.comtopigs_norsvin_horizontal.png
Topigs Norsvin


LTO Noord

LTO Noord is de belangenvereniging van boeren en tuinders. Wij vormen de schakel tussen onze leden, de overheid, de maatschappij en het bedrijfsleven.

Door boeren en tuinders te helpen met ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid, nemen we ze mee naar de toekomst. Een toekomst waar niet alleen gezond voedsel maar ook duurzaamheid centraal staat. Een toekomst waarin politieke keuzes niet worden bepaald door de stemming van de dag, maar door gezond lange termijn beleid.

Dat doen we met onze leden, voor onze leden en voor de mensen om ons heen. Voor Nederland en de rest van de wereld. Voor ons allemaal. Want een vruchtbare agrarische onderneming en een gezonde sector is beter voor ons allemaal.

Wij zijn LTO Noord.
Wij zijn er voor de boer.
Want de boer is er voor ons allemaal.

LTO Noord en USRA

Sinds 1 januari 2016 loopt er een samenwerking tussen LTO Noord en USRA. Wij vinden het belangrijk om met jongeren in contact te zijn. Wij spreken jullie dus ook graag tijdens de discussieavond en de sponsorborrel.

Nikki Soede, relatiebeheerder bij LTO Noord én oud USRA-lid, is contactpersoon in deze samenwerking. Wil je meer weten over wat LTO Noord voor jou doet? Of zoek je een interessante stage? Bel, mail of stuur een appje.

Wij komen graag met je in contact: nsoede@ltonoord.nl & 0612835473


Wist je dat LTO Noord zich binnen het project ‘Voor de volgende generatie’ inzet voor jou, de jonge ondernemer?

Lees erover op https://www.ltonoord.nl/project/voor-de-volgende-generatie.

Achter de boer en tuinder. Voor ons allemaal.

Logo_LTONoord_basicPO_Vlak_boven_RGB.jpg
LTO Noord


Kverneland 

Om het maximale uit jouw onderneming te halen, is het van belang jouw werkzaamheden te ontwikkelen en verder uit te breiden – niet alleen qua gewasopbrengsten, maar ook wat betreft jouw winst. Verbeter jouw productiviteit en rentabiliteit door een sterke focus op bodemvruchtbaarheid en gericht management, positieve uitkomsten te omarmen en ongunstige aspecten te minimaliseren.

Succes is een resultaat van het stellen van heldere doelen, van het uitstippelen van een passende strategie en het gebruik van middelen voor investeringen in de toekomst.

Uw lokale Kverneland Dealer is beschikbaar om vragen te beantwoorden over Kverneland landbouwwerktuigen, service, reserveonderdelen en nog veel meer.

Kantoor Nederland
De Dommel 38-40
8253 PL Dronten, Nederland
Tel: +31 321 387 100Nijk Agrarische Dienstverlening

USRA topper gezocht!

Wil jij naast je studie wat bijverdienen en ervaring opdoen? Meld je dan aan bij NIJK!

Steek jij graag je handen uit de mouwen en wil jij graag aan het werk in de agrarische sector? Dan ben je bij Nijk Agrarische Dienstverlening aan het juiste adres! Nijk Agrarische Dienstverlening is een uitzendbureau die werkt met studenten in de agrarische en groene sector in de regio Achterhoek en Flevoland.

De werkzaamheden liggen bij Nijk erg breed, zo is er voor ieder wat wils! Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld melken van de koeien/geiten, trekkerwerk tijdens de oogstperiode en hak- en stipwerk op de akkers. Ook na je studententijd biedt Nijk Agrarische Dienstverlening veel mogelijkheden om bij diverse agrarische bedrijven aan de slag te gaan.

Wil jij echt alleen agrarische werk doen?! En ben je nieuwsgierig geworden?
Kom gerust langs op kantoor en vraag naar de mogelijkheden. Voor informatie en openstaande vacatures bekijk de website www.nijkagro.nl of volg Nijk Agrarische Dienstverlening op Facebook voor de actuele berichtgeving.

Contactgegevens:

Nijk Agrarische Dienstverlening

De Drieslag 30

8251 JZ Dronten

Planning:             +31 (0)6 82 96 40 50

Kantoor:              +31 (0)6 30 04 93 55

E-mail:                 info@nijkagro.nl

Website:             www.nijkagro.nl

Facebook:           www.facebook.com/Nijkagrarischedienstverlening

logo.png
Kordaat Nijk


Nomilk2day Headhunters

Organisaties en professionals in de agribusiness, food & industry met elkaar verbinden. Altijd op basis van gedeelde ambities. Zo kunnen we samen impact maken in onze wereld. Dat is onze visie. Wij geloven dat ‘connecting ambitions’ de sterkste factor is voor succes.

Je eerste of tweede baan is belangrijk voor je professionele ontwikkeling. Als young professional is het goed om te sparren over welke keuzes je maakt. Die hebben impact op de rest van je loopbaan. Onze taak is om jou hierbij zo goed mogelijk te adviseren. Nomilk2day Headhunters zet je aan het denken en adviseert je over de te nemen stappen.

Ook voor je derde en latere stappen zijn wij er voor jou. Nomilk2day biedt een platform voor iedere fase van je loopbaan. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. Onze dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim. Door onze lijntjes met de bedrijven zijn wij op de hoogte van carrièrekansen, zelfs als er geen vacatures lijken open te staan.

Wat is jouw ambitie?
Bel, mail of stuur een appje. Consultant Agribusiness Marilyn Bartelen zit klaar om vrijblijvend met jou over de mogelijkheden te sparren: marilyn@nomilk2day.nl & 06- 82068493.

Kijk hier welke kansen ons netwerk biedt voor talentvolle professionals met ambitie.

logo_og.jpg
no milk 2day


Doorgrond 

Drie oud-studenten Jeroen Wolters, Han Hilbrands en Jorick Lambers zijn een bedrijf begonnen om de adaptie van de nieuwe technieken te versnellen in de agrarische sector. De technieken beginnen met de GPS-systemen en eindigen bij geavanceerde technieken zoals een spotsprayer of een robot. 

Doorgrond.nl stimuleert alle USRA en Rattle 'n Hum leden te investeren in slimme technieken! De studenten recht over de akker en de Rattle 'n Hum recht over de baan! 
Doorgrond en USRA zijn een samenwerking aangegaan om de volgende generatie agrariërs te stimuleren gebruik te maken van technieken van de toekomst! 

Doorgrond.nl is een innovatief bedrijf dat zich specialiseert in onder andere robotica, spotspray techniek, retrofitted trekkers en gps-systemen. Als je ons tegenkomt in de soos spreek ons dan vooral aan met vragen over de precisielandbouw van morgen of overmorgen.
Verder zijn wij doorlopend op zoek naar stagiaires voor uiteenlopende projecten op het gebied van sales, marketing en precisielandbouw. Kijk ook eens op www.doorgrond.nl voor een betere indruk van ons bedrijf. 

Contactgegevens | doorgrond 

downloaden.jpeg
Doorgrond

Dorhout

 mees

Dorhout Mees – een aantrekkelijke accommodatie – gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Jong of oud, een kleine of grote groep. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme Dorhout Mees experience is dit dé locatie bij uitstek! 

Dagelijks combineren wij inspanning met ontspanning. Zo bieden wij verschillende schiet-, golf en adventure activiteiten aan en beschikken we over zalen voor 5 tot circa 900 personen. Zo maakt Dorhout Mees een vergadering, training, workshop, seminar of presentatie tot een groot succes!
Liever een meerdaagse bijeenkomst? Breid het arrangement dan uit met een bijzondere en uitgebreid buffet of diner in ons restaurant en een overnachting in ons luxueus hotel.

Over ons - Dorhout Mees 

downloaden_1.jpeg
DorhoutMees


Prosu 

Prosu Databased Marketing is een marketing bureau gericht op de agrarische sector. Met behulp van onze database, helpen wij het marketing- en salesniveau van bedrijven in de agribusiness naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij door het leveren van data of door het inzetten van data bij campagnes (marktonderzoek, leadgeneratie, analyse).

Ons doel is om de optimale match te maken tussen bedrijven in de agribusiness en de agrariër. Prosu Databased Marketing heeft klanten zoals Friesland Campina, Lely en Mechan groep.

In ons contactcentrum houden we de database up-to-date. Hier werken meerdere studenten van de Aeres Hogeschool. Het is een ideale bijbaan naast je studie met veel flexibiliteit en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten? Ga naar https://prosudatabasedmarketing.nl/

Tel: 088 – 00 66 123
Mail: info@prosu.nl

Bezoekadres
Eskimolaan 13
8252 AS Dronten


logo_pmp-v2.png
PROSU


Flynth 

Flynth is al bijna 100 jaar de meest vertrouwde businesspartner voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Flynth staat ondernemers bij met financiële dienstverlening in brede zin. Met een grote diversiteit aan klanten en een landelijk netwerk van locaties is Flynth een grote speler in advies- en accountancyland. Flynth is de zesde qua omzet en de onbetwiste nummer 1 in mkb-dienstverlening.  

Groot vertrouwen van klanten
Flynth is er voor de ondernemer én voor de onderneming in alle levensfasen. Dat betaalt zich uit. Klanten hebben groot vertrouwen in de diensten van Flynth. Door de persoonlijke relatie met hun eigen contactpersoon bij Flynth. En ook vanwege de specifieke sectorkennis en de brede range aan experts die Flynth in huis heeft. Dit vertrouwen is dé grote trots van Flynth.

Koppositie in kernsectoren
Flynth werkt primair voor ondernemers in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf, met een koppositie in sectoren als retail, bouw en groothandel. Flynth is ook actief voor onderwijsinstellingen, woningbouwcoöperaties en lagere overheden. In al deze ‘kernsectoren’ ontwikkelt Flynth brede, bedrijfsoverstijgende kennis die de sector zelf en de economie als geheel ten goede komen. Flynth deelt op basis van deze sectorkennis ook relevante inzichten met individuele ondernemers - die dit als zeer waardevol ervaren. Vanouds heeft Flynth ook een sterke positie in de agrarische sector. Vooral in akkerbouw, melkveehouderij en glastuinbouw is Flynth dé partner voor ondernemers.

Over Flynth | Flynth adviseurs en accountants 

downloaden.png
Flynth


Boerenbusiness

Boerenbusiness brengt jou elke dag het laatste financieel-economische nieuws over de agrarische sector.

Boerenbusiness is een snelgroeiend online mediabedrijf en levert 24 uur per dag marktinformatie voor topondernemers in de agrarische sector. De content wordt verzorgd door een professionele redactie. Boerenbusiness brengt nieuws, analyses, marktnoteringen, interviews, opinies en achtergronden voor vooruitstrevende boeren en agribusiness.

Ieder groeiseizoen volgen wij tien percelen aardappelen en tien percelen uien verspreid door heel Nederland. Van zaaien en planten tot aan de oogst volgen wij de stand van het gewas en alles wat daarbij komt kijken in content, data, foto's, video's en interviews met de telers.

Boerenbusiness.nl - Home 
boerenbusiness2.jpg
Boerenbusiness


Wouda 

Wouda is met trots hét installatiebedrijf in Flevoland. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1937 door de familie Wouda, zetten onze medewerkers zich elke dag in om kwalitatief hoogwaardige installaties te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. Wouda Installatietechniek is centraal gevestigd midden in Flevoland in de plaats Dronten.

Toekomst
Duurzaam installeren is de kern van ons werk en dat is door het hele bedrijf verweven, dat zit in ons DNA. Wij vinden dat de toekomst ligt in het verstandig omgaan met energie. Samen met onze opdrachtgevers kijken wij graag naar de wensen en eisen en spelen een rol bij het ontwerp van een installatie. Systemen die wij op maat creëren voor een optimale leef- en werkomgeving binnen de organisatie van de opdrachtgever.

Als totaal installateur geloven wij in innovatieve producten, slim engineeren en samenwerken met bedrijven en organisaties onderling, waarmee wij complete oplossingen realiseren die toegevoegde waarde geven aan uw organisatie.

logo_Wouda-1030x370.png
Wouda


CRV 

CRV is officieel trotse sponsor van studentenvereniging USRA.


Over CRV

Al vanaf 1874 geloven wij dat betere koeien leiden tot een beter leven voor veehouders, hun veestapel en de omgeving om hen heen. Samen met onze bijna 23.000 leden-veehouders werken wij nog steeds elke dag aan het verbeteren van veestapels over de hele wereld. Dit doen wij door het leveren van topgenetica, slimme fokkerijmanagementoplossingen en persoonlijk veestapeladvies. Een perfecte balans tussen gezonde en efficiënte koeien is daarbij ons uitgangspunt, want hoe gezonder een koe, hoe efficiënter zij produceert. Niet voor niets zijn wij daarom wereldwijd koploper in gezondheid en efficiëntie. En daar zijn we best trots op.

CRV – Better Cows > Better Life – CRV (crv4all.nl)

@crv4all

crv-logo.png
CRV


Green Organics 

Green Organics’ team van experts brengt telers en klanten bij elkaar. We leggen contact, spreken goede prijzen af en zorgen dat alles op tijd wordt gezaaid, geoogst, bezorgd en verwerkt. Simpel gezegd: we zorgen voor de complete keten, van grond tot mond.

Green Organics werkt alleen met biologische groenten, aardappelen en fruit. Jaarlijks zijn we verantwoordelijk voor het telen, verwerken en verkopen van 50 miljoen kilo. We helpen boeren verbouwen waar vraag naar is, zodat alle oogst wordt verkocht en gegeten. Dat doen we, omdat we goed voor de aarde willen zorgen en mensen met gezond eten willen voeden. En omdat de boer en de afnemer eerlijke prijzen verdienen. Met een groeiende wereldbevolking zal de vraag naar gezonde voeding blijven stijgen.
Om ervoor te zorgen dat er genoeg eten is voor iedereen, moeten we meer plantaardige eiwitbronnen opnemen in ons voedingspatroon.
Green Organics is één van de koplopers in de eiwittransitie. Wij telen en verkopen o.a. soja.

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. We helpen telers met hun teeltplanning, komen op het juiste moment oogsten en beoordelen het resultaat voor de afnemers.
Deze werkwijze is gebaseerd op samenwerking, vertrouwen en transparantie. Boeren weten voor wie ze telen en afnemers weten hoe hun gewas wordt verbouwd. Open en eerlijk, dat is ons ideaal. Samen kunnen we groeien en bloeien. Green Organics. Together we care.

green-organics_logo_100.jpg
Green organics


Royal GD


GD is opgericht in 1919 en werkt dus al meer dan honderd jaar aan diergezondheid in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Het is onze missie om dat vol overgave te blijven doen. In Nederland, maar ook steeds vaker internationaal. 

Als onafhankelijk en marktgericht bedrijf geloven wij in de kracht van samenwerken en streven we naar een wereld waarin diergezondheid vanzelfsprekend is. Daarom werken wij actief samen met onze klanten en partners aan de ontwikkeling van concrete, pragmatische oplossingen voor de lange termijn. Duurzame oplossingen die rekening houden met de continu wisselende omstandigheden waarin dieren worden gehouden.

Ons state-of-the-art veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. Hier worden jaarlijks bijna vijf miljoen laboratoriumbepalingen uitgevoerd. We beschikken over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers die klanten adviseren, praktijkgericht onderzoek doen en diergezondheidsprogramma’s ontwikkelen en uitvoeren. Deze combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise maakt GD uniek.

Wij geloven we in de kracht van delen. Met honderd jaar ervaring en kennis zijn we als geen ander in staat om vandaag samen met klanten en partners concrete, pragmatische producten en diensten in de markt te zetten die rekening houden met de mogelijke ontwikkelingen van morgen; duurzame oplossingen op het gebied van diergezondheid die voor de klant ook gemak en een goed rendement opleveren. En deze kennis delen we graag.

GD Group in cijfers

  • 66 miljoen euro omzet in 2022
  • bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen per jaar
  • circa 500 medewerkers
  • 90 onderzoekers en gespecialiseerde dierenartsen

Over Royal GD (gddiergezondheid.nl

logo_1.png
GD


Vreugdenhil 

Vreugdenhil Dairy Foods is sinds 1954 actief in de zuivel. Van oorsprong begonnen in de handel, en sinds 2005 werken we samen met melkveehouders. De melkveehouders van Vreugdenhil produceren de beste kwaliteitsmelk, die wij verwerken tot mooie melkpoeders die mensen wereldwijd gebruiken. Op onze vier productielocaties verwerken we meer dan een miljard kilogram melk tot melkpoeders. De producten worden gebruikt voor het maken van een glas heerlijke melk, als basis voor kindervoeding en medische voeding of als ingrediënt voor de voedingsindustrie. Tegenwoordig exporteren we naar ruim 130 landen over de wereld: Melkpoeder van Vreugdenhil Dairy Foods | Vreugdenhil Dairy Foods


We kennen onze melkveehouders persoonlijk en hebben korte lijnen. Ons ondernemerschap als familiebedrijf, herkennen we ook op de melkveebedrijven die bij ons leveren. Nieuwe melkveehouders zijn welkom bij Vreugdenhil, waarbij we de verwachting naar elkaar uitspreken dat we voor de lange termijn samenwerken. Ook zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Een actueel overzicht met alle openstaande vacatures:  Homepage | Vreugdenhil (werkenbijvreugdenhil.nl)


Studentenvereniging USRA past bij onze waarden: met respect met elkaar omgaan, omzien naar elkaar en het beste in elkaar naar boven halen. Vreugdenhil is om die reden dan ook trotse sponsor van de vereniging.


Over Vreugdenhil | Vreugdenhil Dairy Foods 

downloaden_1.png
VreugdenhilOnze sponsoren