Unio Studiosorum Reformatorum Agriculturae                                                                                    

Wanneer we het hebben over de grootste studentenvereniging van Dronten en tevens de grootste agrarische studentenvereniging van Nederland, dan hebben we het over Unio Studiosorum Reformatorum Agriculturae (USRA). USRA is een vereniging door en voor studenten aan de Aeres Hogeschool Dronten. USRA heeft vier kenwaarden die laten zien waar de vereniging voor staat. Dat in Dronten niets te doen zou zijn, is met de komst van USRA allang verleden tijd!

Kernwaarden der USRA: 

1. USRA draagt bij aan een persoonlijke ontwikkeling door middel van commissie- of bestuurswerk

2. USRA draagt bij aan een vergroting van je sociale en professionele netwerk zowel binnen als buiten je sector

3. Bij USRA houdt je vrienden voor het leven over, zowel in binnen als buitenland

4. USRA draagt bij aan een onvergetelijke studententijd!

fotos_voor_website.png
boa_foto.jpg
besturenfoto.jpg
familiedag.JPG

Vrienden voor het leven


Een onvergetelijke studententijd

Persoonlijke ontwikkeling

Sociale contacten

nieuws

Geen aanstaande evenementen


Welkom bij USRA, dé grootste studentenvereniging van Dronten en Nederlandse agrarische studentenvereniging! Sinds 1958 bieden we Aeres Hogeschool Dronten-studenten een onvergetelijke studententijd vol plezier, ontwikkeling en hechte vriendschappen.

Gestart in Ede en later verhuisd naar Dronten, zijn we nu een bloeiende gemeenschap met 2000 leden en vrienden. Met 20 commissies en kernen organiseren we diverse activiteiten en feesten, zoals het voorjaarsconcours, Bloesemfeest en de beroemde USRA-week. Onze sociëteit 'Ad Libitum' is het bruisende hart van vele festiviteiten, georganiseerd door onze 11 disputen.

Bij USRA draait het niet alleen om plezier; het is ook een plek waar je kunt leren samenwerken, organiseren en leiderschap ontwikkelen. Onze vier speerpunten - een onvergetelijke studententijd beleven, persoonlijke ontwikkeling, sociale contacten en vrienden voor het leven - vormen de kern van onze missie.

Ontdek onze rijke geschiedenis, ereleden, vriendenprogramma en geliefde mascottes op deze website. Word lid en geniet samen met ons van alles wat USRA te bieden heeft. Bij USRA is geen dag hetzelfde, maar één ding hebben we altijd gemeen: SAMEN maken we plezier!
Onze sponsoren