Peanuts

Peanuts_2.0.jpg

Het meest gezelligste dispuut binnen de USRA is het dispuut PEANUTS. Maar wat is er nou zo leuk aan de peanuts?


Als eerst is het een gemend dispuut wat opgericht is in 1997.  Doordat het een gemend dispuut is  zorgt dat voor een heleboel gezelligheid! We zijn goed te herkennen aan onze gezellige maar ook lakse uitstraling en natuurlijk niet te vergeten onze kanarie gele blouses. Tijdens de openbare vergaderingen van de USRA staan de peanuts garant voor de heerlijke nootjes.


Er wordt regelmatig vergaderd door de Peanuts, dit kan soms over nuttige dingen gaan, maar vaak gaat het ook nergens over en is het vooral gezellig! Wat absoluut niet te missen is tijdens onze vergaderingen is onze mysterieuze Pea-mix, dit zorgt ervoor dat de sfeer nog wat meer opgevoerd wordt.


Elk jaar worden er ook een aantal dorpen en discotheken onveilig gemaakt tijdens de peanuts reünie. Hierbij hebben de oud-Peanuts leden meestal de grootste invloed op!


Speciaal voor de peanuts heeft Michael Jackson een nummer geschreven. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee en gaan daarom ook helemaal los als ‘peanuts’ (wereldwijd bekend als ‘beat it’) wordt gedraaid zowel op de radio als in de soos.


Als laatst hebben we voor jullie nog een aantal weetjes over onze geweldige mascotte, Olaf de giraffe, op een rij gezet:

Giraffes hebben maar weinig vijanden en een hart van 12 kg (!!!!), dit betekent dat wij iedereen aardig vinden en anderen ons ook!


Giraffen slapen met hun ogen open, hierdoor zien we alles en hebben we verschillende dingen direct in de gaten!

Een giraf kan zichzelf achter de oren likken! Hierdoor kunnen we onszelf achter de oren jeuken zonder onze Pea-mix los te moeten laten!


Lieve groetjes de Peanuts!

Onze sponsoren