Feest Commissie

Het doel van de Feest Commissie is om de allermooiste feesten van het jaar te geven in Dronten. Dit zijn het Kerstgala en Oktoberfest in Ad-Libitum en het legendarische Bloesemfeest in het Wisentbos!

Het Oktoberfest was een daverend succes door met een uitverkochte SooS, met 600 man compleet in lederhosen en dirndl, lekker uit ons dag te gaan. De avond begon met een goed stamppot buffet, waarna de pullen met bier gevuld werden en het feestgedruis los barste.

Wat is een studentenvereniging zonder kerstgala?! De mannen in strakke pakken en de vrouwen in mooie jurken, kortom het kerstgala is een zeer belangrijk onderdeel van je leven als student in Dronten. Het is niet alleen voor USRA-leden, maar ook voor vrienden van thuis en mensen die geen lid zijn. Iedereen heeft tijdens kerst zin in een mooi feest. We zien de gasten jaar in jaar uit genieten en ook de band en alle anderen die meegewerkt hebben aan dit prachtige feest. We kunnen gerust dat het uitverkochte Kerstgala een groot succes was!

Het Bloesemfeest is een van de grootste USRA-feesten van het jaar waar leden samen met veel oud-leden even bijkletsen, samen een biertje drinken en tot slot helemaal uit hun dak gaan. Ook Drontenaren willen dit niet missen en komen massaal naar het Wisentbos, wat gelegen is tegenover de school. Het Bloesemfeest is altijd de eerste vrijdag van juni en wordt dit jaar voor de 43e keer georganiseerd, dus dit moet snel in de agenda genoteerd worden zodat niemand dit feest moet missen!

De feestelijke groeten namens de Feest Commissie

Onze sponsoren