Mascotte Commissie

Voor het commissie jaar 2019-2020 neemt Ruben Plaggenmars de taak op zich als voorzitter. Hier wordt hij in gesteund door Shannon van Osch als penningmeester. Daarnaast is Soraya Bish aanwezig als algemeen adjunct binnen de kern. De contactpersoon binnen het Dagelijks Bestuur is Tynke Hofstra.

De Mascotte Commissie draagt de zorg voor de mascotte der USRA, Dicil. Hij wordt vergezeld door zijn vriendinnetje Anne. De Mascotte Commissie voert de dagelijkse verzorging uit zoals voeren, de stal schoonhouden en de ezels beweging geven. Daarnaast is het ook de taak dat de ezels aanwezig zijn bij elke Openbare Vergadering van de USRA. Zij verwelkomen dan elk lid bij de ingang van ‘Ad Libitum’. Voorafgaand aan elke vergadering geeft de voorzitter een appeltje aan de mascotte, maar uiteraard ook aan Anne.

Dicil en Anne zijn ook vaak bij evenementen in Dronten te vinden, samen met één of twee commissieleden die dan met hen meelopen en hun dekje op wat laat zien dat deze ezels de trots van USRA zijn. Zo krijgt ook Dronten en haar inwoners mee wat USRA nog meer in en voor Dronten doet.

Geregeld is er een vergadering van de Mascotte Commissie. Alle leden komen dan bijeen om ideeën uit te wisselen en afspraken te maken. Ook wordt er doorgenomen hoe het bij elk lid verloopt of dat iemand ergens tegen aanloopt. Hierdoor blijft elk lid op de hoogte over de gang van zaken bij de ezels.

De Mascotte Commissie kan altijd leden gebruiken! Lijkt het jou leuk om voor Dicil en Anne te zorgen en deel uit te maken van deze commissie? Neem dan contact op met een lid of kom eens langs tijdens een vergadering.

6ebe1e04-09a2-4695-a1e3-ce8b183b2122.JPG
94666ca2-aa81-47e7-8410-b736578e295d.JPG

Onze sponsoren