Nuntius

Nuntius.png.crdownload

Nuntius, oftewel, "zooitje ongeregeld" vertaald naar het latijns. Toch wel de beste beschrijving van onze groep. We hebben een divers assortiment aan accenten, doen verschillende studies en kunnen nooit (maar dan echt nooit) normaal iets regelen. Onze jaarclub telt 12 stieren en 5 pinkjes.

Maar nu even terug naar het begin.
Nuntius is ontstaan tijdens de usraweek van 2021, nu was deze dit jaar net iets anders en hadden we hier en daar wel wat zelf georganiseerde feestjes. Het begon allemaal  op zondag in de toren waar vervolgens de weken erna tot diep in de nacht telkens met dezelfde groep werdt gegeten en gezopen. Dit is dan ook waar onze jaarclub is ontstaan. We staan voor gruwelijk hard zuipen en los gaan op ons lijflied "schijt aan regels". En dan horen we je denken, waarom dit liedje dan. Ten eerste is het een geweldig goed lied voor een feestje en ten tweede past het goed bij het onstaan van de jaarclub met alle illegale feesten en partijen en de start in helaas nog een stukje corona tijd. 
Na meerdere mooie avonden met elkaar wisten we dat we deze bij elkaar wilde houden als jaarclub waarmee de hele studietijd in Dronten is begonnen (op onze 2 ouderejaars na helaas, die zijn een jaar te vroeg begonnen).
En zo geschiedde, onze jaarclub: NUNTIUS

Onze sponsoren