Magistri Lactis

Magistri_Lactis.png

Magistri Lactis

De Meesters van Melk, deze veeboeren met aanhang staan voor maar een ding, lang leve de LOL.

Het idee voor deze jaarclub ontstond toen 2 klasgenoten van het MBO elkaar wederzagen in Flevoland Centraal. Na uren slap ouwehoeren in de koffietoren kwamen ze tot de conclusie, een eigen jaarclub met onze vrienden van MBO Barneveld, dit waren niet genoeg leden om een volwaardige jaarclub op te richten dus werden vanuit alle hoeken van het land mensen toegevoegd. Denk hierbij aan Olde Pekela, Limburg, Noord Holland/Amsterdam, de Behind corner, Amersfoort, Flevoland, Eemnes, kakdorp Abcou (onze eigen paardenmeisjes Lo en Saar), en zelfs het beruchte Ruinerwold.

Ariaan Oostvogels was zo onder de indruk van ons wilde cluppie dat hij snel bedacht dat hij streefstudent werd en dus echt geen tijd meer had om ouderejaars te zijn, geen probleem Arie we still love you. Chantal de Winter en Nienke Oetsen durfden het wel aan  en zijn dan ook onze ouderejaars die ons begeleiden in de wondere wereld dien USRA heet.

We zijn misschien nog niet zo bekend maar ons feest belooft een gruwelijke Party te worden met een bult MELK (om te drinken natuurlijk, de koeien doen hun best om dit voor ons te produceren)

Smakelijke Groet

Onze sponsoren