Plaats je advertentie

StageMax
24 december 2018

StageMax is een bemiddelingsorganisatie voor HBO en universitaire studenten op zoek naar een (afstudeer)stage of startersfunctie. Onze dienstverlening is gratis voor studenten en starters!

 

StageMax – https://www.stagemax.nl/

Looptijd:
Contact gegevens:   Rein van Schijndel, Recruitment Manager 0623363082 reinvanschijndel@stagemax.nl
Bejo Zaden B.V. / Stage Pollination Research (Stageperiode: mei tot oktober 2019)
28 november 2018

De collega’s van de afdeling Research verrichten zeer specialistisch en innovatief onderzoek ter ondersteuning van veredeling. Met gebruik van hightech wordt ontwikkeling mogelijk van nieuwe variëteiten groentegewassen met een uitstekende zaadkwaliteit. De groep Fysiologie ontwikkelt behandelingen op groentezaad en werkt aan methoden om de kwaliteit van partijen groentezaad vast te kunnen stellen en te verhogen.

DE STAGE-OPDRACHT
Stuifmeel is essentieel voor de reproductie van planten. Daarom is het bestuderen en begrijpen van de levensvatbaarheid van pollen een relevant onderwerp voor veredelaars en zaadproducenten. Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van experimenten voor het bepalen van de pollenkwaliteit van verschillende mannelijke lijnen en werk je aan de ontwikkeling en fine-tuning van pollenontkiemings-media voor verschillende gewassen. Daarnaast werk je aan het opzetten van de protocollen. Je werkt samen met je begeleider, de Researcher Reproductive Biology.

PROFIEL
Je studeert op HBO-niveau in de richting van Toegepaste Biologie, Life Science & Technology of Plantenwetenschappen en je voelt je thuis in het laboratorium en in de kas. Je bent enthousiast, nieuwsgierig, accuraat en zelfstandig. Het is een pre als je een rijbewijs hebt.

AANBOD
Tijdens deze stage krijg je vanaf dag 1 de gelegenheid om je zelfstandig en in een team te ontwikkelen. De informele sfeer biedt ook de stagiair voldoende ruimte voor eigen initiatief. Naast groei in persoonlijke ontwikkeling word je uiteraard ook goed begeleid bij je stageopdracht. Je ontvangt een stagevergoeding en je krijgt kort na de start van je stage een uitnodiging voor een introductiedag waarbij je kennismaakt met het gehele bedrijfsproces.

Looptijd:
Contact gegevens:   Jennifer Weijermans (HR@bejo.nl)

Hoofdsponsoren