USRA-week

Voor nieuwe leden wordt er ieder jaar een introductieweek georganiseerd, beter bekend als de USRA-week. Deze week vindt plaats eind augustus (23 augustus t/m 29 augustus 2020), vóór de introductieweek van de Aeres Hogeschool. Tijdens deze week leren de nieuwe leden elkaar, de vereniging en Dronten kennen. Door het coronacrisis kan de USRAweek dit jaar niet op de reguliere manier plaats vinden. Er wordt momenteel gezocht naar een alternatief hiervoor. Wil je lid worden? Hou deze week dan vrij in je agenda! Wanneer je je hebt aangemeld voor de USRAweek, houden wij jou op de hoogte betreft de Corona-ontwikkelingen.

Werken en ontspanning

Samen met ongeveer 200 andere nieuwe leden vindt de week plaats op een kampeerterrein in de buurt van Dronten. Samen met 50 personen organisatie wordt er een hele leuke week van gemaakt waar de nieuwe leden samen licht agrarisch werk doen. De opbrengsten hiervan zijn om je contributie zo laag mogelijk te houden maar bovenal elkaar beter te leren kennen!

Naast het werken is er ook tijd voor verschillende leuke activiteiten, lekker eten en ’s avonds een gezellig feestje om de dag af te sluiten! Als afsluiter van de week wordt er op de vrijdagavond een eindfeest georganiseerd waar ook andere leden mogen komen.

Waarom lid worden?

Er zitten veel voordelen aan je lidmaatschap bij USRA, je kan elke dag dat school geopend is gratis koffie en thee halen en bijkletsen met je vrienden, vriendinnen, klasgenoten of huisgenoten in de koffietoren!

Verder heb je natuurlijk toegang tot de SooS (op de website te vinden als Sociëteit Ad Libitum) die vijf dagen per week geopend is! Doordat je veel mensen van jou studiejaar leert kennen, vergroot je je netwerk en ken je al wat medestudenten. Als je het leuk vindt kan je als je lid bent onder andere commissiewerk doen of leuke activiteiten organiseren waarbij je kan werken aan je persoonlijke ontwikkelingen.

Aanmelden USRA-week

Op de pagina ‘Lid worden’ kun je je aanmelden voor de USRA-week. Voor vragen kun je altijd mailen naar usraweek@usra.nl of bellen met Saskia, 06-39687967.

Als wij je aanmelding hebben ontvangen krijg je binnen een week een bevestigingsmailtje terug gestuurd.

Aanmelden kan tot en met 17 augustus 2020.

Groeten de USRAweek kern 2020,

 

Wessel Roeterdink (voorzitter),

Ward Harteveld (vicevoorzitter),

Saskia Scholte op Reimer (secretaris),

Dianne van Raalte (penningmeester),

Ruben van der Maas & Jurjan de Bruin (planners).

Hoofdsponsoren