USRA-week

Voor nieuwe leden wordt er ieder jaar een introductieweek georganiseerd, beter bekend als de USRA-week. Deze week vindt plaats eind augustus (26 augustus t/m 1 september 2018), vóór de introductieweek van de Aeres Hogeschool. Tijdens deze week leren de nieuwe leden elkaar, de vereniging en Dronten kennen. De USRA-week kern 2018 bestaat uit Robert Jan Engberts (voorzitter), Nikki Soede (vice-voorzitter), Suzanne Willenborg (secretaris), Jarnick van de Velde (penningmeester), Stefan ter Haar en Han Hilbrands (planners).

Kennismaken

Tijdens de USRA-week slapen zo’n 180 nieuwe leden samen met 45 huidige leden, als organisatie, op kampeerterrein de Abbert te Dronten. Overdag werken de nieuwe leden met elkaar om zo de contributie zo laag mogelijk te houden en elkaar beter te leren kennen.

Werken en ontspanning

Natuurlijk wordt er niet alleen gewerkt deze week maar is er ook tijd voor verschillende activiteiten, lekker eten en ’s avonds een gezellig feestje om de dag af te sluiten. Op woensdagavond wordt er een openbare vergadering georganiseerd door het Dagelijks Bestuur waarin het reilen en zeilen van de vereniging wordt uitgelegd, hier zijn ook onze huidige leden van harte welkom. Als afsluiter van de week wordt er op de vrijdagavond een eindfeest georganiseerd waar ook andere leden mogen komen.

Aanmelden USRA-week

Op de pagina ‘Lid worden’ kun je je aanmelden voor de USRA-week.

Bij vragen kun je altijd mailen naar usraweek@usra.nl of bellen met Suzanne
06-30403290.

Als wij je aanmelding hebben ontvangen krijg je binnen een week een bevestigingsmailtje terug gestuurd.

Groeten de USRAweek kern 2018,
Robert Jan, Nikki, Suzanne, Jarnick, Stefan & Han

Hoofdsponsoren