Sponsor Commissie

Tot enkele jaren gelden was de sponsoring de verantwoordelijkheid van de PR-Commissie. De vereniging wilde echter meer aandacht besteden aan sponsoren, zodat er meer uit de band tussen de sponsoren en leden gehaald kon worden. Om een goed beeld te geven van wat de Sponsor Commissie inhoud wordt dat hieronder uitgewerkt.

Wij als Sponsor Commissie zijn verantwoordelijk voor de sponsorwerving en het onderhouden van de relaties met nieuwe en huidige sponsoren. Sponsoren zijn erg belangrijk voor het voortbestaan van USRA en het netwerk van onze leden. Daarom is het van belang dat deze met zorg worden uitgezocht en behouden. Beide partijen moeten voordeel hebben van een sponsoring. Als sponsorcommissie houden wij contact doormiddel van e-mail, telefoon en bedrijfsbezoeken. Ook organiseren wij netwerkenavonden en bedrijfsbezoeken om de leden in contact te brengen met het bedrijfsleven.

De hoofddoelstelling van de Sponsor Commissie 2019 – 2020 is het werven van nieuwe sponsoren en het contact met huidige sponsoren behouden en verbeteren door het behouden van goed contact en juiste communicatie. Ook willen we de waarde van het lidmaatschap bij USRA verhogen met de bedrijven van sponsoren die toegevoegde waarde hebben voor de toekomst van onze leden.

Wij als commissie hebben er zin in hopen op een goede samenwerking met onze sponsoren!

Namens de sponsorcommissie 2018-2019
Dianne van Raalte, Jurjen Zijlstra, Sanne Nieuwenhave, Sanne Cornelisse, Anthony Vahl, Frank Warringa, Lieke Tetteroo, Gijs Bertens en Saskia Scholte op Reimer

Hoofdsponsoren