Sponsor Commissie

Tot enkele jaren geleden was de sponsoring de verantwoordelijkheid van de PR-Commissie. De vereniging wilde echter meer aandacht besteden aan sponsoren, zodat er meer uit de samenwerking tussen de sponsoren en haar leden gehaald kon worden. Om een goed beeld te geven van wat de Sponsor Commissie inhoud wordt dat hieronder uitgewerkt.

Wij als Sponsor Commissie zijn verantwoordelijk voor de sponsorwerving en het onderhouden van de relaties met nieuwe en huidige sponsoren. Sponsoren zijn erg belangrijk voor het voortbestaan van USRA en het netwerk van onze leden. Daarom is het van belang dat deze met zorg worden uitgezocht en behouden. Beide partijen moeten voordeel hebben van een sponsoring. Als sponsorcommissie houden wij contact doormiddel van e-mail, telefoon en bedrijfsbezoeken. Ook organiseren wij netwerkenavonden en bedrijfsbezoeken om de leden in contact te brengen met het bedrijfsleven.

De hoofddoelstelling van de Sponsor Commissie 2020 – 2021 is het onderhouden en opbouwen van een persoonlijke relatie met sponsoren die meerwaarde bieden voor USRA en haar leden.

Wij als commissie hebben er zin in hopen op een goede samenwerking met onze sponsoren!

Namens de sponsorcommissie 2020-2021
Stan van Oijen, Elske Janssen, Sanne Cornelisse, Josien Binnema, Jessie Laurijsse, Jurjen Zijlstra, Anthony Vahl en Dianne van Raalte

Hoofdsponsoren