SLIMM

Beste USRA leden!

Wij zijn SLIMM. SLIMM is één van de damesdisputen der USRA. In 2012 is het dispuut opgericht en daarmee het jongste dispuut van de vereniging. Als dispuut doen we vaak leuke dingen met elkaar. Onder andere weekendjes weg en vakanties met elkaar. Daarnaast zijn we natuurlijk vaak in de SooS te vinden met een biertje in onze hand.

Voor de feestavonden in de SooS vergaderen wij vaak met elkaar onder het genot van een lekker drankje en een aantal shotjes.

Afgelopen jaren hebben we verschillende feesten georganiseerd, zoals: cirque du SLIMM en SLIMM’s Jungelparty. dit was een groot succes, waar volop werd genoten van het bier en de muziek. Verder organiseren we 1x per jaar een cocktailparty. Dit is de ruige party, waar zelfs de boys genieten van mierzoete meuk. onder het motto escaleren is ook leren!

Liefs,
De dames van SLIMM

Carolin Trumper, Wiebke Heimalt, Mila Teule, Anne Salemink, Cheryl Bakker, Adinda van Eijk, Anne Schmeltzer, Dianne Baars, Karen Turkesteen, Connie Peeman, Marcha Brandse, Asley Bremmer, Daphne Hatzihristodulu, Wendy Haverland, Daphne Meijer, Jolien Pastoors, Karina Wittmann, Stacey Schep, Linda van Eijk, Rosanne Pelgröm, Femke Severrien, Sorcha Tijmons, Petra Commijs, Suzanne Willenborg, Carlijn Ammerlaan, Destiny Joy Grobben, Frouke Kuijf, Rina van Tunen, Tosha Vollebregt en Thirza van Hooij, Julia Hummel, Maureen Schreijer, Sanne Cornelisse, Lida Schrama, Jade Hengst, Geline Hofmeijer, Henrieke Timmer, Maureen Eggink, Yvon Nouws, Irene van der meijden, Lieke Tetteroo, Pascalle van Schie, Sanne van de Kolk, Inge Bos en Julianne Brunsveld

Hoofdsponsoren