SLIMM

Beste USRA leden!

Wij, als SLIMM meiden willen iedereen welkom heten in een totaal nieuw tijdperk. Namelijk dat van de sexy, leuke, intelligente, mooie meiden!

Als jongste van alle disputen is het voor ons natuurlijk de taak om een frisse bries door de USRA te laten waaien. Dit zijn wij, als creatievellingen, ook van plan door deze nieuwe slagzin door het CAH te laten gonzen:
Stiletto samen met de klomp, hand in hand, van de stad naar het platteland!

Door deze zin willen we laten zien dat wij stadsmeisjes ons meer dan goed kunnen vinden op het platteland en een samenwerkingsverband ten zeerste zien zitten.

We willen wat variatie, sensatie en spanning terug brengen in de USRA door fantastische en eigenzinnige themafeesten te geven in de geliefde SOOS.

We heten niet voor niets SLIMM en daarom willen ook onze vindingrijke ideeën uitlenen aan de USRA om met vernieuwende concepten te komen en wat meer mode en stijl te brengen binnen de USRA.

Door Betty Boop als onze frontwoman te kronen willen we laten zien dat we voor sexy supervrouwen staan, die hun eigen draai aan dingen geven en voor niets en niemand uit te weg gaan!

Liefs,

Carolin Trumper, Wiebke Heimalt, Mila Teule, Anne Salemink, Cheryl Bakker, Adinda van Eijk, Anne Schmeltzer, Dianne Baars, Karen Turkesteen, Connie Peeman, Marcha Brandse, Asley Bremmer, Daphne Hatzihristodulu, Wendy Haverland, Daphne Meijer, Jolien Pastoors, Karina Wittmann, Stacey Schep, Linda van Eijk, Rosanne Pelgröm, Femke Severrien, Sorcha Tijmons, Petra Commijs, Suzanne Willenborg, Carlijn Ammerlaan, Destiny Joy Grobben, Frouke Kuijf, Rina van Tunen, Tosha Vollebregt en Thirza van Hooij

Hoofdsponsoren