P-ranha

π-ranha

P-ranha is een van de vier damesdisputen van de USRA. Wij bestaan sinds oktober 1999 en zorgen sinds die tijd al voor veel gezelligheid en natuurlijk ook voor een beetje gezonde strijd binnen de USRA!  Ons motto die op onze blauwe shirts te zien is, is dan ook:

Girls just wanna have fun!

Dát is waar het bij P-ranha om gaat.

Tijdens onze vergaderingen, die niet voorbij gaan zonder zoete drankjes en veel eten, is er altijd wel wat te beleven. Van plannen bedenken voor feesten en activiteiten tot bijkletsen over de laatste nieuwtjes en funzen van iedereen. Dit alles zorgt voor veel gezelligheid en zo houden we onze tanden scherp.

Maar vergaderen is niet het enige wat wij doen! Elk jaar organiseren we een spetterend feest, waar de hele USRA van mag meegenieten. Verder proberen wij actief betrokken te zijn door leuke stukjes te verzinnen voor het jaarfeest en fanatiek mee te doen aan activiteiten als de Donderse88. P-ranha heeft ook wel eens het spel Gotcha georganiseerd. Hoe dit gaat komen jullie misschien nog wel een keer achter. Ook gaan wij elk jaar een weekendje weg met alle meiden waarbij wij in een andere stad de boel onveilig maken.

Kortom, Girls just wanna have fun!

Liefs de Meiden van P-ranha,

Karlijn Cremers, Eline Uiterwijk, Julia Manders, Saskia Vergeer, Tessa van der Schriek, Melissa Smit, Mechteld Heeling, Carmen Brabander, Fraukje Roeleveld, Dianne van Raalte, Josien Binnema, Tynke Hofstra, Saskia Scholte op Reimer, Marije van Beek, Sarah Oosting,

Oud-leden:

Sanne Krebber, Guusje Schraven, Emily Dommerholt, Elke Nijland, Marja Rodenburg, Emma van der Helm, Iris Enting, Kim Sand, Simone van der Linden, Frederique Sijstermans, Laura Haarman, Thara van Winden, Laura Milatz, Myrthe Brabander, Manon Bolhuis, Maureen Booijink, Sarah Daanen, Rianne Manders, Fredrieke Rood, Juul Smeets, Marloes Tuithof, Diana Willig, Marjon van der Lugt, Paulien van Beesten, Mariska Dekker, Linda Godrie, Maartje van Dam, Esther Regelink, Nadia Pruim, Leanne Barendregt, Lisa ten Cate, Niki Veltman, Melanie Leffers, Albertine van ‘t Hoog, Lisette van Zuijlen, Nienke Kulk, Cherrique Kranendonk, Diana Geerts, Marloes van Schaick, Nadeche van der Meulen, Tamara Kok, Floor van Dijk, Janneke van der Mark, Kelly Rijswijk, Melonie van Ursem.

Hoofdsponsoren