Agoris Altus

Wij zijn Agoris Altus, jaarclub van de USRA sinds 2020. Wij zijn een dozijn strevende bierdrinkers tussen wie een goede vriendschap is gevormd sinds het eerste leerjaar, toen ons hetzelfde lot werd toebedeeld. Onze passie voor het boer zijn heeft ons bij elkaar gebracht en dat vieren we steeds weer. De naam Agoris (boer) Altus (trots) staat voor boerentrots, wat we met ons meedragen. We gaan er na een mooie avond in de Soos mee slapen en staan er met en brakke kop op een vreemde bank weer mee op. Dit ritme houdt ons op de been en zo zullen we de studiejaren al dan niet ongedeerd door komen. Naast onze bezoekjes tijdens de Soos avonden zullen we elk jaar ook één avond de zaak overnemen om voor jullie een onvoorstelbaar mooi AA-feest neer te zetten. Dus ben jij ook deeltijd óf voltijd alcoholist, dan ben je van harte welkom!

Verder zijn we te herkennen aan onze mascotte: de stier. Deze staat voor eigenaardigheid, eendracht en brute kracht. Voor de goed oplettende met missend oornummer, want wij zijn vrijgevochten van het systeem. We volgen geen regels behalve onze eigen. We slaan onze eigen ietwat eigenaardige weg in en doen dat samen. Dat is onze trots!

Agoris Altus

Anne van Eijden, Aloys Mentink, Anniek Hoogkamp, Arjan Colpaart, Eline Uiterwijk, Irene van Eijden, Laura Snapper, Luc van Aert

Hoofdsponsoren