TorenCie

Vier keer per jaar lekker achterover zitten, niet denken aan school en alle andere verplichtingen. Gewoon even heerlijk verstand-op-nul de Toren lezen. Als je wilt weten wat er gebeurd is in de wereld der USRA en wat er nog op het programma staat, dan is dit de ideale mogelijkheid. Met veel liefde wordt de Toren in elkaar geknutseld, maar met nog meer liefde wordt het gelezen.

De Toren is hét blad van de USRA, geheel in elkaar gezet door een commissie fanatieke en werkwillige *uche uche* leden. Zij doen belangrijk werk, zoals zeer diepe interviews met campusbewoners of donateurs, het selectieproces van foto’s voor in de Toren, USRA-leden stalken omdat het weer veel te lang duurt met het inleveren van hun stukje en het werk achteraf: het stickeren waar we gezellig met z’n alle in een hokje op school het blad gaan voorzien van een sticker het op jouw deurmat valt.

Dan heb je nog de shit-shots en die zijn verreweg van charmant. Er zou zo een extra editie uitgebracht kunnen worden van alleen maar shit-shots want die zijn er genoeg. Er moet wel eens steen, papier en schaar gedaan worden voor wie de Shit-Shots mag doen omdat deze rubriek erg gewild is onder de Toren. Het kan niet gekker dan gek.

Niet te vergeten is onze rubriek ‘Lieve Charlotte’ dé redster in nood. Zij weet raad voor ieder probleem, van verliefdheid tot bierscheetjes. De meest verschrikkelijke situaties zijn nooit te gek voor Lieve Charlotte. Ze heeft overal een antwoord op.

Naast al deze iets minder serieuze rubrieken, krijgen het Dagelijks Bestuur en het Soos Bestuur ook altijd de kans om iets te schrijven. De Rattle ontbreekt ook niet, want we willen wel weten of er nog iets spannends gebeurd is. De sponsoren worden ook nog in de schijnwerpers gezet en krijgen een eigen plekje in het blad.

Sinds dit jaar is er ook een redactie opgericht om het blad nog meer tot zijn recht te laten komen. In deze o zo serieuze vergaderingen gaat de kern bedenken wat er in aankomende toren kan, wat voor thema er aan gekoppeld kan worden koppelen en wat natuurlijk beter kan.

En tja, hoewel de Toren, (vanwege stress, school en nog meer stress), niet altijd op het juiste moment de deur uit gaat, zal het in ieder geval ooit eens op de mat belanden. Neem dan dus ook de tijd voor de Toren, want het is zeer zeker de moeite om dit werk te lezen.
Tips en commentaar zijn altijd welkom, wil je bijdrage leveren aan de Toren? Spreek iemand van de toren aan en kom gezellig een vergadering bijwonen!

Hoofdsponsoren