Geld Inzameling Commissie

De geldinzamelings commissie 2019 bestaat uit Melissa Smit (Voorzitter), Delano Vrachtdoender (Secretaris), Esmée Oude Luttikhuis (Penningmeester), Soraya Bish (Chef PR) en Michiel Woestenenk en Esther Mijnheer (Actieve leden). Zoals de naam al zegt zorgen wij voor het inzamelen van geld. De GIC is opgericht om de bouw en de inrichting van de nieuwe soos ‘Ad Libitum’ te vernieuwen en aan te vullen. Als GIC zorgen wij voor een geldbijdrage voor reparaties en innovatieve middelen binnen de soos, maar ook andere commissies binnen de vereniging worden hiermee geholpen.

Om zoveel mogelijk geld op te halen zet de GIC zich in voor verschillende activiteiten met betrekking tot de studentvereniging zoals garderobe, broodjes verkoop, bloembollenverkoop en dergelijke. Naast het inzamelen van geld kunnen wij zo ook andere commissies, disputen, organisaties en individuen helpen.

Lijkt het je leuk om een keer te helpen met een van de activiteiten of heb je een innovatief idee neem dan contact met een van ons op.

 

Groetjes de Geld Inzameling Commissie

 

Hoofdsponsoren