Feestcommissie

De feestcommissie van 2018-2019 bestaat uit Jacco van Erkelens als voorzitter, Jasper de Hollander als penningmeester, Leonie Schaper als secretaris en Annemiek Hogendoorn als algemeen adjunct. Het doel van de Feest Commissie is om de allermooiste feesten van het jaar te geven in Dronten. Dit zijn dan ook het Kerstgala en Oktoberfest in Ad-Libitum en het legendarische Bloesemfeest in het Wisentbos!

Wat is een studenten vereniging zonder kerstgala?! De mannen in strakke pakken en de vrouwen in mooie jurken, kortom het kerstgala is een zeer belangrijk onderdeel van je leven als student in Dronten. Het is niet alleen voor USRA-leden, maar voor iedereen die zin heeft in een mooi feest. We hebben de gasten zien genieten en ook de band en alle anderen die meegewerkt hebben aan dit prachtige feest. We kunnen gerust zeggen dat we iedereen stralend hebben zien losgaan!

Het Bloesemfeest is het grootste USRA-feest van het jaar waar leden samen met veel oud-leden even bijkletsen, samen een biertje drinken en tot slot helemaal uit hun dak gaan. Ook Drontenaren willen dit niet missen en komen massaal naar het Wisentbos, wat gelegen is tegenover de school. Het Bloesemfeest is altijd de eerste vrijdag van juni, dus dit moet gauw in de agenda genoteerd worden zodat niemand dit feest moet missen.

De feestelijke groetjes namens de Feest Commissie,
Jacco, Jasper, Leonie en Annemiek

Hoofdsponsoren