Donkere Kamer Commissie

Oftewel de donkere kamer commissie is onderdeel van de Studentenvereniging USRA. De naam “donkere kamer” verraad al dat deze commissie al lange tijd bestaat. Vroeger was het nog een hele opgave om foto’s te maken en te ontwikkelen.

Tegenwoordig zijn wij een team van 7 man en zorgen er voor, dat vele USRA-feesten en evenementen op beeld wordt vastgelegd. Dit is altijd leuk om weer terug te zien, want meestal na een feest worden de foto’s enthousiast bekeken op de app. Ook voor na de studie kan je terugkijken op een leuke studententijd. Dit is al generaties lang bewezen, want een foto kan veel herinneringen oproepen die in de loop der tijd zijn vergeten.
Veel foto’s worden ook al zelf met de telefoon gemaakt, maar voor de vereniging en om algemene foto’s te hebben is de DOKA nog altijd een belangrijk onderdeel. Wij zijn uitgerust met twee camera’s die een goede kwaliteit aan foto’s leveren. Naast de spiegelreflexcamera hebben we een compacte camera voor de feestavonden.

Als je dus een avondje in de soos bent of op een ander evenement der USRA en je ziet iemand met de camera. Geen angst en altijd effe lache, want wij geven plezier indien wij plezier vastleggen.

Groetjes van de DOnkere KAmer Commissie.

Hoofdsponsoren