Donkere Kamer Commissie

Bij een goed feestje mogen de foto’s natuurlijk niet ontbreken. Het liefst zoveel mogelijk. Alle leuke, gekke, machtig mooie en niet te vergeten gênante momenten moeten  worden vastgelegd. Zodat iedereen die aanwezig is geweest weer even kan terugdenken aan deze momenten of juist te herinneren. Dit is dan ook precies waar deze commissie voor wil zorgen. De donkere kamer staat voor ‘de ontwikkelkamer’ waar vroeger de foto’s werden ontwikkeld. Nu leven we in de tijd van de digitale foto’s en die hoeven niet meer ontwikkeld te worden, maar de naam en de gezelligheid blijven bestaan.

De DoKa zorgt er voor dat er altijd iemand met een camera aanwezig is tijdens de feesten en meeste activiteiten om er de beste indruk van te geven. Zij lopen dan tijdens het feest of de activiteit rond om te zorgen dat de camera eind van de avond helemaal vol staat met de sfeer die daar aanwezig was!

Lijkt jou het leuk om al deze momenten vast te leggen en daarmee een aantal medestudenten het geheugen weer op te frissen? Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Wil je lid worden of ons bestellen? Neemt dan contact op met het DoKa bestuur of stuur een mailtje naar doka_cie@hotmail.com.

Groetjes,

De DOnkere KAmercommissie

Tom Vael, Gerben Oosting en Jorieke Waterink

Hoofdsponsoren