Activiteiten Comité

Het Activiteiten Comité der USRA bestaat uit 6 personen, die voor de uitdaging staat om verschillende activiteiten te organiseren waarbij gezelligheid voorop staat!
Dit jaar bestaat het AC uit Willem van Tilburg (voorzitter), Job Stoverink (vicevoorzitter), Thomas Hiddink (algemeen Adjunct) Annick Dijk (penningmeester),Iris ter Beest (secretaris) en Jamie van Zandwijk (Chef PR).

Wij vinden het belangrijk dat we leuke en gezellige activiteiten gaan organiseren, waarbij iedereen zich thuis gaat voelen. Daarnaast willen we er voor zorgen dat er zoveel mogelijk leden bij onze activiteiten worden betrokken, door middel van kern- en breedleden, die helpen bij activiteiten.
Door middel van nieuwe activiteiten, willen we iedereen blijven verrassen! Dit jaar is er bijvoorbeeld weer een biercantus gehouden, dit is een paar jaar geleden gehouden en hebben we nu weer opgepakt. Het was een geslaagd activiteit!
Het Activiteiten Comité organiseert verschillende activiteiten, waaronder de familiedag, wat een machtige avond was. Veel gezelligheid en familieleden die kwamen kijken bij de USRA. Verder organiseren wij ook Floepen, een dag voor de mensen die gaan afstuderen, wat een machtig eind zal worden van de studententijd. Na de zomervakantie worden de nieuwe USRA biggen geïnaugureerd tijdens de BIP-week, dit duurt drie dagen. Ook organiseert het AC nog de verkiezingen, waarbij het nieuwe Dagelijks Bestuur wordt verkozen.
We hopen er een machtige tijd van te maken als Activiteiten Comité!

Hoofdsponsoren