Bejo Zaden / Onderzoeksstage Dronepiloot

Bejo is een internationaal opererend Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Kwaliteit van ons product staat hoog in het vaandel. Met zeer gemotiveerd en betrokken personeel werken wij wereldwijd aan de verdere groei van ons innovatieve bedrijf.

De collega’s van de afdeling Global Seed Production Research zijn verantwoordelijk voor de wereldwijde aansturing van de zaadproductie. Op onze locatie in Beaufort en Vallée (FR) zijn we op zoek naar een stagiair voor een

ONDERZOEKSSTAGE
Dronepiloot: in kaart brengen van groeistadia groentegewassen(maart t/m augustus 2024)

STAGE INHOUD
Het doel van deze stage is het in kaart brengen van de verschillende groeistadia van onze groentegewassen in Frankrijk doormiddel van de inzet van drones. Met de drones vlieg je over de akkers met gewassen en maak je foto’s van de groentegewassen. Deze foto’s worden aan het einde van de dag verwerkt in een speciaal voor dit onderzoek ontwikkeld programma en daarna stuur je deze naar het hoofdkantoor in Nederland. Met de auto bezoek je iedere dag verschillende locaties. Tijdens de inspectievluchten met een drone bestudeer je diverse groentegewassen zoals bieten, uien, wortel en venkel. Je herkent de oude lijnen en spoort moeiteloos oude planten op.

Door dit onderzoek wordt precisielandbouw weer een stap verder gebracht en kunnen we de besluitvorming op het veld nog beter ondersteunen. Om de vraagstukken die onze telers hebben goed te kunnen begrijpen heb je regelmatig contact met hen, onze research managers en de ontwikkelaars van het programma.

JOUW PROFIEL
• Hbo-opleiding, richting Tuin- & Akkerbouw, Toegepaste Biologie – 3e jaars
• Zelfstandig en proactief kunnen werken
• Interesse in nieuwe technieken en de inzetbaarheid daarvan binnen het agrarisch werkveld
• Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, Frans is een pré
• In bezit van rijbewijs B (in verband met het reizen tussen de verschillende locaties)

ONS AANBOD
Wij bieden je de kans en unieke mogelijkheid om je gedurende een periode van een half jaar in te zetten voor dit nieuw technologisch onderzoek. Je krijgt uitleg en training over het gebruik van drones.
Tijdens deze periode stellen wij woonruimte en een auto ter beschikking voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Uiteraard ontvang je ook een stagevergoeding.

INFORMATIE
Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Robbert-Jan Seeleman, Global Seed Production Researcher, robbert-jan.seeleman@bejo.nl. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je ook terecht op de websites bejo.nl en werkenbijbejo.nl.

SOLLICITEREN
Ben je meteen enthousiast, upload dan je stageverzoek en cv via de button ‘solliciteer direct!’ op de website werkenbijbejo.nl.

Hoofdsponsoren