Actueel > Nieuws

USRA-week 2019

Het zit er alweer op, de USRA-week 2019..

Van 25 tot en met 31 augustus mochten we ruim 180 potentiële nieuwe USRA-leden (biggen) verwelkomen op het campingterrein aan de Visvijverweg in Lelystad. Het weiland van de familie Bosma werd in drie dagen tijd omgetoverd tot een gezellige plek waar we zondagmiddag vanaf 16.00 uur met trots de eerste biggetjes konden ontvangen.

Overdag werd er door heel Nederland hard gewerkt door de nieuwe leden, voornamelijk in de agrarsiche sector. Het avondprogramma stond in het teken van leuke sport- en spelactiviteiten en kennismaken met elkaar en de vereniging. Zo werd er een bezoek gebracht aan de Rattle ‘n Hum en onze sociëteit Ad Libitum. Elke avond werd afgesloten met een gezellig feest. Op vrijdagavond was het tijd voor het spectaculaire USRA-week eindfeest met DJ Jeroen Gras en feestzanger Irvine van Bavaria. Tijdens het eindfeest waren veel USRA-leden aanwezig, de week werd fantastisch afgesloten.

We kunnen terugkijken op een geslaagde USRA-week en hopen de biggen het komende jaar vaak te zien in de SooS en de koffietoren!

 

Hoofdsponsoren