Topigs Norsvin

Topigs Norsvin staat bekend om de innovatieve werkwijze bij het toepassen van nieuwe technologieën en heeft een constante focus op kosteneffectieve varkens(vlees)productie. Ons innovatieve fokprogramma zorgt elk jaar voor een versnelling van de genetische vooruitgang. Dit creëert extra toegevoegde waarde en nieuwe mogelijkheden voor onze partners. Deze genetische vooruitgang is gebaseerd op twee belangrijke hoekstenen: duurzaamheid en efficiëntie. Of zoals wij zeggen: Balanced Breeding en Total Feed Efficiency.

Topigs Norsvin is eigendom van boerencoöperaties en heeft de filosofie dividend uit te keren in de vorm van genetische vooruitgang. Zo creëren we maximale toegevoegde waarde voor onze klanten.

Topigs Norsvin levert de beste service en ondersteuning. Een team van lokale en internationale specialisten adviseert en ondersteunt onze partners. Hierdoor kunnen producenten het maximale uit onze genetica halen.

Door onze lokale aanwezigheid weten we wat de individuele behoeften en omstandigheden zijn. Dit maakt Topigs Norsvin de natuurlijke eerste keuze voor langetermijnpartnerschappen voor de hele varkensindustrie. We zijn er trots op dat we samen met onze partners naar nieuwe oplossingen zoeken en kunnen helpen om hun bedrijf te laten groeien.

P.O. Box 15
5201 AA Den Bosch

+31 88 999 45 10
info@topigsnorsvin.com
topigsnorsvin.com

Hoofdsponsoren