Sencrop

Sencrop is een jonge, innovatieve onderneming. We bieden professionele oplossingen voor agrarische weermetingen met sensoren gekoppeld aan een gebruiksvriendelijke app, die samenwerking mogelijk maakt tussen agrariërs. De missie van Sencrop is om alle boeren te helpen om elke dag opnieuw de beste beslissingen te nemen voor meer comfort, een optimaal rendement en een beperkte milieuvoetafdruk. De dagelijkse visie: we werken voor agrariërs. Dit proberen we uit te dragen in alles wat we doen, en we hopen dit in onze samenwerking met USRA te accentueren.

Sencrop is gevestigd bij Euratechnologies in Frankrijk, de op twee na grootste startup-accelerator in Europa. Het bedrijf werd geselecteerd door Le Village, een startup-accelerator die door de Franse bank Crédit Agricole wordt gefinancierd voor snelgroeiende ondernemingen. Het bedrijf, opgericht in 2016 door Michael Bruniaux en Martin Ducroquet, werd de Europese leider in 4 jaar: Sencrop heeft het grootste ag-weather netwerk van stations in Europa met meer dan 13.000 telers aangesloten op het platform, en telt 70 toegewijde medewerkers tot de dienst van boeren in haar Europese kantoren.

Graag werkt Sencrop samen met studenten en startende ondernemers en biedt mogelijkheden voor een mooie start in de agrarische tech-wereld.

Sencrop
8 Avenue des Saules
59160 Lille, Frankrijk

Tel. 085 888 2810
E-mail contact@sencrop.com
Website www.sencrop.com

Hoofdsponsoren