Printhuus

Beste USRA leden,

Al meer dan 7 jaar levert Printhuus drukwerk voor de USRA, dat is net zolang als dat Printhuus bestaat. Dat is niet vreemd omdat beide ondernemers oud CAH studenten zijn. De eerste opdracht van de USRA was het drukken van flyers en posters, dit drukken we nog steeds veel. Net als de opdrachten die erna kwamen: (forum)boekjes, almanakken, kaarten, etc en veel wat op papier te drukken is, kwam bij Printhuus vandaan. Ook voor kleding is Printhuus de leverancier van de USRA vanaf het eerste jaar, niet alleen voor de USRA, maar ook voor de disputen, commissies en gelegenheden zijn vele duizenden kledingstukken bedrukt en geborduurd. Waarom maakt Printhuus dan zo weinig zichtbare reclame vraag je je misschien af? Mond-tot-mond reclame zorgt ervoor dat we jaarlijks, echt al een paar jaar achter elkaar, met gemiddeld 40% groeien. Posters en flyers zijn niet nodig!

Printhuus drukt niet alleen voor de USRA, er zijn in Nederland nog zo’n 35 studentenverenigingen klant, hoe die bij ons komen? Van horen en zeggen… Voor deze verenigingen drukken we dezelfde producten als voor de USRA, maar ook voor het drukken van spandoeken, vlaggen etc. Veel studenten denken: is mijn opdracht niet te klein om te laten doen? Nee hoor, één verslag kunnen we printen en naar je toesturen! Wil je dat het er professioneel uit ziet? De eerste indruk van de docent zegt al vaak veel! Een kleine oplage snel nodig? Geen probleem bij Printhuus en of dat duur is? Dan zouden zoveel studenten niet bij ons komen!

We kunnen ons voorstellen dat je meer informatie van Printhuus wilt hebben. Medio juli 2015 is de nieuwe website online, hierin kun je ook zelf je shirts ontwerpen! Verder ontvangen we de aanvraag graag per e-mail, met indien mogelijk al een bijlage wat er nodig is, ook al is dit een concept. De e-mail kan gestuurd worden naar info@printhuus.nl en voor overleg zijn we tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-51822732, What’s appen mag natuurlijk ook! Wil je iets weten of het kan: vraag het maar gewoon!

Tot snel!

Hoofdsponsoren