Nomilk2day Headhunters

Organisaties en professionals in de agribusiness, food & industry met elkaar verbinden. Altijd op basis van gedeelde ambities. Zo kunnen we samen impact maken in onze wereld. Dat is onze visie. Wij geloven dat ‘connecting ambitions’ de sterkste factor is voor succes.

Je eerste of tweede baan is belangrijk voor je professionele ontwikkeling. Als young professional is het goed om te sparren over welke keuzes je maakt. Die hebben impact op de rest van je loopbaan. Onze taak is om jou hierbij zo goed mogelijk te adviseren. Nomilk2day Young Professionals zet je aan het denken en adviseert je over de te nemen stappen.

De focus van het Young Professional team ligt vooral op posities van 0-5 jaar werkervaring, hbo en wo-niveau, bij vooruitstrevende bedrijven in agribusiness & food. Door onze lijntjes met die bedrijven zijn wij op de hoogte van carrièrekansen, zelfs als er geen vacatures lijken open te staan.

Wat is jouw ambitie? Bel, mail of stuur een appje.

Lisa Godding van Nomilk2day zit klaar om vrijblijvend met jou over de mogelijkheden te sparren: lisa@nomilk2day.nl & 06-17109974

Hoofdsponsoren