Nomilk2day Headhunters

Organisaties en professionals in de agribusiness, food & industry met elkaar verbinden. Altijd op basis van gedeelde ambities. Zo kunnen we samen impact maken in onze wereld. Dat is onze visie. Wij geloven dat ‘connecting ambitions’ de sterkste factor is voor succes.

Je eerste of tweede baan is belangrijk voor je professionele ontwikkeling. Als young professional is het goed om te sparren over welke keuzes je maakt. Die hebben impact op de rest van je loopbaan. Onze taak is om jou hierbij zo goed mogelijk te adviseren. Nomilk2day Headhunters zet je aan het denken en adviseert je over de te nemen stappen.

Ook voor je derde en latere stappen zijn wij er voor jou. Nomilk2day biedt een platform voor iedere fase van je loopbaan. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. Onze dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim. Door onze lijntjes met de bedrijven zijn wij op de hoogte van carrièrekansen, zelfs als er geen vacatures lijken open te staan.

Wat is jouw ambitie?
Bel, mail of stuur een appje. Consultant Agribusiness Marilyn Bartelen zit klaar om vrijblijvend met jou over de mogelijkheden te sparren: marilyn@nomilk2day.nl & 06- 82068493.

Kijk hier welke kansen ons netwerk biedt voor talentvolle professionals met ambitie.

Hoofdsponsoren