MS Schippers

Het familiebedrijf MS Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met “Passion for Farming” voor een verantwoorde veehouderij.

MS Schippers levert een totaalpakket aan middelen en diensten om het agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Schippers is voortdurend bezig met innovatieve oplossingen en het ontwikkelen en verbeteren van benodigdheden voor de dagelijkse praktijk. De proactieve en servicegerichte instelling tegenover veehouders is nog steeds de grote kracht van de gehele Schippers Groep.

De divisie rundvee levert een breed, gevarieerd en hoogwaardig assortiment producten, speciaal ontwikkeld voor gebruik in de rundveehouderij. Daarbij streven ze naar een doelmatige aanpak van problemen, zonder gebruik te maken van antibiotica.

MS Schippers is uitgegroeid tot één van de grootste toeleveranciers voor de veehouderij. Een professionele onderneming met 9 verkoopkantoren in Europa en wereldwijd actief in 40 landen met in totaal meer dan 250 werknemers. Het hoofdkantoor ligt in Bladel.

MS Schippers
Rond Deel 12
5531 AH Bladel

Tel. +31(0)497-339771
Fax. +31(0)497-382096
E-mail: contact.nl@schippers.eu
Website: www.schippers.nl

Hoofdsponsoren