HRpm

Wanneer je op zoek bent naar werk zit je goed bij HRpm! HRpm is er voor u en voor jou wanneer het gaat om personeel en werk in de agrarische en aanverwante sector. Werk voor, tijdens en na je studie.
Na de opstart in 2004 als uitzendbureau voor studenten van de HAS, is HRpm uitgegroeid tot een volwaardig dienstverlener op het gebied van personeel en werk. Wij bieden uitzendwerk voor een dag of 2 dagen, maar biedt HRpm ook werk voor langere periode en aansluitend bij je (HBO) opleiding. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid van payroll verloning. Naast het tijdelijke werk in de akkerbouw, veehouderij, loonwerk, evenementen, beursondersteuning, bouw e.a. heeft HRpm vacatures in de verwerkende, toeleverende en dienstverlenende sectoren op HBO en WO niveau. Op basis van jouw eerdere opgedane werkervaring bij HRpm of door een persoonlijk gesprek maken wij er werk van een passende match te realiseren tussen opdrachtgever en werkzoekende.

HRpm & USRA
Vanuit de eigen studententijd is HRpm altijd nauw betrokken geweest bij de USRA. Door het werken met studenten in het uitzendwerk en met afgestudeerden voor een vaste baan , is de betrokkenheid er nog steeds. Enthousiasme, gedrevenheid en ludieke acties staan bij die betrokkenheid centraal.
Al langere tijd heeft HRpm een sponsorcontract met de USRA, waarbij een win-win situatie werd gecreëerd voor beide partijen. Voor ieder uur dat een USRA-lid voor HRpm werkt, ontvangt de USRA een bedrag van € 0,15. Vanaf 2016 heeft HRpm een hoofdsponsorcontract met de USRA, waar deze formule in terug komt.
Wij zijn gevestigd vlakbij het gebouw van de CAH Vilentum. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij HRpm? Kom dan langs bij ons op kantoor. De koffie staat altijd vers gezet voor je klaar!
Kijk ook op www.hrpm.nl of volg ons op facebook voor meer informatie over HRpm, het werk wat wij bieden en de actuele vacatures.

Contactgegevens:
HRpm
De Drieslag 25
8251 JZ Dronten
Tel: 0321-336006
Planning (Wilco en Bart) : 06-43876521
Email: info@hrpm.nl
Website: www.hrpm.nl
Facebook: hrpm.nl

Hoofdsponsoren