Global AG Jobs

Global AG Jobs is een jonge ambitieuze organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van agrarisch personeel naar, en tijdens hun verblijf in het buitenland. Door een breed netwerk en jarenlange ervaring in een groot aantal landen weten wij wat erbij komt kijken als jij een tijdje of misschien wel iets langer in het buitenland wilt werken.

Werken in een “vreemd” land is niet alleen een avontuur maar ook een zeer waardevolle ervaring voor de toekomst. Je krijgt de kans om ruimer te leren denken, je netwerk te verbreden, nieuwe vrienden te maken en je maakt van dichtbij mee hoe de agrarische sector in andere landen werkt. Daarnaast is het vaak een ervaring met nieuwe technieken en methoden die je wellicht een andere blik op bepaalde zaken doet werpen. Kortom, een ervaring om nooit te vergeten!

Neem een kijkje bij de vacatures op www.GlobalAGJobs.com, hier ontmoeten internationale werkgevers en jobseekers elkaar online. Je kunt gratis een jobseekers profiel aanmaken en solliciteren op vacatures. Werkgevers kunnen door de jobseekers profielen bladeren en bij interesse kunnen ze rechtstreeks contact met je opnemen.

Ook (internationale) agrarische bedrijven op zoek naar extra mankracht of specialistische kennis zijn bij Global AG Jobs aan het juiste adres. Tevens kunnen we eventueel (pre-)trainingen op het gebied van techniek en veiligheid verzorgen. Met onze internationale agrarische achtergrond weten wij waar u naar op zoek bent…… en zo heeft u meer tijd zich bezig te houden met úw specialiteit!

Global AG Jobs
Phileas Foggestraat 76
7825 AM Emmen

T: 088 42 78 378
E: info@huizingharvest.nl
W: www.huizingharvest.nl
W: www.globalAGjobs.com
Twitter: @globalAGjobs

Hoofdsponsoren