Aeres Agree

Aeres Agree is een Werving & Selectie bureau voor hoger opgeleid personeel in de sectoren Agribusiness, Food en Tuinbouw. Voor zowel startende als werkervaren kandidaten heeft Aeres Agree een ruim aanbod aan vacatures.

De kracht van ons netwerk

Met ruim 20 jaar ervaring is Aeres Agree een ervaren hulp in je zoektocht naar een passende baan. Wij beschikken over een groot netwerk van interessante werkgevers. Bovendien komen al onze consultants uit de praktijk.

Landelijke dekking

Met vestigingen in Delft, Den Bosch, Dronten, Leeuwarden en Wageningen beschikt Aeres Agree over een landelijk netwerk van consultants in de Food, Agribusiness en Tuinbouw. Door een nauwe samenwerking tussen de consultants onderling staat ons landelijke netwerk voor al onze kandidaten en opdrachtgevers ter beschikking.

Inschrijven

Inschrijven bij Aeres Agree kan via onze website. Na inschrijving nemen onze consultants zo snel mogelijk contact met je op

Contact

Voor meer informatie en onze vacatures zie www.aeresagree.nl

Aeres Agree Dronten is gevestigd in het ABC-gebouw aan de Drieslag 30. Kom met ons contact viarecruitment.agree@aeres.nl of 0321 – 313321. Even binnenlopen kan natuurlijk ook, de consultants Marjon Beers en Simone de Boer voor de Agribusiness en de consultant Food Jacqueline Kuiper nemen de tijd voor je of we plannen een afspraak op een ander moment.

Zoek je een baan na het behalen van je diploma en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Like ons op Facebook via https://facebook.nl/aeresagree en volg ons op Twitter viahttps://twitter.com/aeresagree

Hoofdsponsoren