Nijk

Nijk Agrarische Dienstverlening is een jonge onderneming die zich richt op vraag en aanbod van, voornamelijk, jonge arbeidskrachten in de agrarische sector. Wij werken in de gehele agrarische sector, van melken tot oogst van alle diverse gewassen.

Onze activiteiten vinden plaats vanuit Eefde (Gld.) en Dronten (Fl.), waardoor ons werkgebied zich grotendeels bevindt in de Achterhoek en Flevoland. Naast onze agrarische achtergrond, heeft de opleiding aan de agrarische hogeschool in Dronten (Aeres) ons de nodige contacten op HBO- en MBO-niveau binnen de agrarische sector opgeleverd.

Al jaren worden studenten en (net) afgestudeerde HBO’ers bij diverse bedrijven binnen de agrarische sector uitgezonden. Door de 1-op-1 relatie met de opdrachtgever en arbeidskrachten, de kwaliteit van het geleverde werk en de flexibiliteit van Nijk Agrarische Dienstverlening maken wij u het inhuren van personeel gemakkelijk en doeltreffend.

Door ons groeiende netwerk kan Nijk Agrarische Dienstverlening meer agrariërs van dienst zijn en groeit de werkervaring van onze medewerkers met de dag.

Ben jij benieuwd of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Loop dan gerust even binnen op kantoor!

Nijk Agrarische Dienstverlening B.V.
De Drieslag 30
8251 JZ Dronten

Tel.: 06 3004 9355
www.nijkagro.nl
administratie@nijkagro.nl

Hoofdsponsoren