Actueel > Nieuws

Feestweek 2020

De jaarlijks terugkerende feestweek begon dit jaar op de ‘negende van de tweede’, op zondagavond 9 februari. Met als thema carnaval is de week goed ingeluid in de bruine kroeg. Op de maandag was het weer spanning en sensatie omtrent de bekendmaking van het nieuwe SooSbestuur. Er werd fanatiek gespeculeerd en met originele ontvoeringen, terechte of onterechte verdenkingen was het een enerverende middag en avond.

Het nieuwe SooSbestuur ziet er als volgt uit:

Voorzitter:                         Leonie Schaper

Vice-voorzitter:                Wilmer Kastelein

Secretaris:                         Tessa van der Schriek

1e penningmeester:         Koen van Eerd

2e penningmeester:         Bram Pruijn

Hoofd inkoop:                  Gijs Bertens

Hoofd soostappers:        Jilke ten Have

Hoofd deurbeleid:           Kees de Boer

Algemeen Adjunct:         Maurits Wierenga

Op dinsdag vond de autorally plaats, ook wel bekend als de puzzelrit. 16 teams hadden zich opgegeven om met een mooie gepimpte auto een rit af te leggen met onderweg allerlei ludieke opdrachten. Iedereen was bloed fanatiek en dat leverde een heuse strijd op. Woensdagavond organiseerde de denksport-commissie een spelletjes avond, waar men aan mee kon doen met een vriendenclub, dispuut of jaarclub. De avond begon met een bingo, daarna bitterballen vangen, haren verven en andere spraakmakende wedstrijdjes. Op donderdag kwamen oud SooSbestuurders samen op de SooSbestuurreünie.

Elke ochtend vanaf 10:30 konden USRAleden ontbijten in de SooS onder het genot van een biertje of wat anders. Daarnaast is er op maandag, dinsdag en woensdag avondeten geregeld voor iedereen die zich daarvoor had aangemeld.

Naast de activiteiten is er natuurlijk ook flink gefeest. Dinsdag avond ging iedereen los op het thema “koningsnacht’. Met optredens van de Guus Bok live band en dj Sander Scheperman ging het dak eraf.

Als afsluiter van de week is op donderdag avond het eindfeest geweest. Met Millstreet, Boer Bennie en Dj Yannick is er met een volle soos vol gas gefeest.

Een machtige en geslaagde week!

Hoofdsponsoren