Meerwaarde sponsoren

Binnen USRA zijn een aantal meerwaarde sponsoren. Deze sponsoren bieden USRA leden een extra meerwaarde aan. Lees het overzicht hieronder door en kijk welke meerwaarde sponsor wat voor jouw kan betekenen.

Van Buuren

Wil jij graag je autorijbewijs, je motorrijbewijs of scooterrijbewijs zo snel, goed en voordelig mogelijk halen? Dan ben je bij Van Buuren Opleidingen aan het juiste adres. Op vertoon van je USRA-ledenpas krijg jij voor jouw rijopleiding de beste prijs én sponsort Van Buuren Opleidingen de vereniging €50,- per aanmelding. Heb jij je autorijbewijs al en wil je geen motorrijbewijs? Je vader, moeder, broer, zus mogen ook profiteren van deze samenwerking! Van Buuren Opleidingen zijn gevestigd in Dronten, Lelystad, Emmeloord, Zwolle en Ermelo en zijn dus altijd dichtbij om voor jou kwalitatieve lessen te verzorgen. Check onze site: www.vanbuuren.nl/sponsor of neem telefonisch contact op: 088 – 700 1400. Je bent ook van harte welkom in een van de vestigingen. In Dronten zijn zij gevestigd aan De Rede 22.

Printabout

Printabout is een online webwinkel gespecialiseerd in printers en toebehoren. Voor elke merk en type printer is er de juiste cartridges verkrijgbaar. Het mooie is dat USRA-leden zelfs 10% korting krijgen op alle huismerk supplies. Ga naar www.printabout.nl en voer de kortingscode: studie10 in voor korting op je bestelling.

Kwalitaria

Kwalitaria is een snackbar waar lekker eten centraal staat. De kernwaarden van deze onderneming zijn: bijzonder lekker, smaakvol, met zorg bereid en uit het seizoen. Daarnaast moet lekker natuurlijk ook verantwoord zijn. Bij Kwalitaria is uiteten betaalbaar en kwalitatief goed, met waar het kan bewust gekozen voor duurzaamheid. Op vertoon van je USRA-ledenpas kun je bij Kwalitaria elke donderdag profiteren van 20% korting op een bestelling, wel even zelf afhalen in de winkel.

Kwalitaria Dronten
De Rede 53
8254 KA Dronten
T: 0321-314042
W:
www.dronten.kwalitaria.nl

Boerderij

Boerderij is hét toonaangevende online platform en vakblad onder agrarische ondernemers. De agrarische wereld is enorm dynamisch. Wij houden een vinger aan de pols, maken het nieuws toegankelijk en duiden ontwikkelingen aan. Boerderij biedt naast het welbekende magazine ook een uitgebreid online platform, (dagelijkse) nieuwsbrieven, evenementen en een eigen Academy.

Het weekblad Boerderij biedt houvast en inzicht. Met onder andere onafhankelijk nieuws, achtergronden en tips helpen we boeren met het runnen van hun bedrijf. Daarnaast maken we ruimte voor ontspanning, tradities en familieaangelegenheden. Dit magazine is ook online te lezen via het digitale magazine.

Boerderij organiseert regelmatig diverse evenementen. Deze zijn zakelijk ingestoken maar natuurlijk ontbreekt het informele evenement niet. Denk aan seminars, workshops, vakdagen, beurzen en reizen waar agrarisch ondernemers ook met elkaar in contact kunnen komen. Naast evenementen kan ook veel kennis worden opgedaan via Boerderij Academy. In nauwe samenwerking met Nyenrode Business University organiseert Boerderij de Boerderij Academy waar agrarische ondernemers de kans krijgen om hun bedrijfsvoering en (financieel) ondernemerschap te ontwikkelen.

Boerderij geeft USRA-leden de mogelijkheid het blad Boerderij te lezen in de koffietoren.

Boerderij
Uitgave van Reed Business Information
Hanzestraat 1
7006 RH Doetinchem
W: www.boerderij.nl

PatatEnzo

Patatenzo is een snackbar die je niet alleen kan voorzien van snacks, maar ook van salades of nasi en bami. Deze snackbar is vooral dichtbij voor de campusbewoners en de zaak is 7 dagen in de week geopend. Bij Patatenzo krijg je op vertoon van je USRA-ledenpas 10% korting op een bestelling.

Patatenzo Dronten
Beursstraat 2
8253 GG Dronten
T: 0321-339920
W: www.patatenzo.nl

William’s 

William’s fashion for men een kledingwinkel waar je niet alleen terecht kunt voor je dagelijkse schooloutfit, maar ook voor een pak op maat. De medewerkers zijn gespecialiseerd en weten voor elke man de juiste outfit te vinden. Het bijzondere van William’s is dat de zaak twee filialen heeft, lijnrecht tegenover elkaar. In de ene winkel vind je herenmode en aan de overkant zit de jeansshop. Ben je op zoek naar een nieuwe hippe outfit? Neem gerust een kijkje bij William’s, want op vertoon van je USRA-ledenpasje krijg je ook nog eens 15% korting!

William’s fashion for men
De Redepassage 20 & 21
8254 KC Dronten
T: 0321 – 33 62 15 of 0321 – 31 23 15
W: www.williamsfashionformen.nl

Meetlat 

Bij Meetlat Dronten kunt u terecht voor vakkundige reparatie, op maakt maken, vermaken van al uw kleding, gordijnen en textiel! Vakkundig stoppen van motgaatjes en winkelhaken. Professioneel laten stomen van o.a. uw kostuum, bruidsjurk, dekbed, gordijn, tapijt, etc. Aangezien onze jurken en pakken wel een stoombeurt kunnen gebruiken na het jaarlijkse kerstgala en misschien ook nog wel op andere tijden in het jaar, krijg je op vertoon van je USRA-ledenpas 20% korting bij de stomerij.

Meetlat
Schans 11-13
8254 KM Dronten
T: 0321-383 762
W: www.kledingreparatiedronten.nl

Aphropdite’s Thermen

Lekker een dagje naar de sauna? Dan zijn studenten bij Aphrodite’s Thermen op het goede adres. Op vertoon van je studentenkaart/USRApas kan jij voor € 16,75 naar de sauna in plaats van het normale tarief van €21,50.

Aphrodite’s Thermen
Oude Dronterweg 3
8251 PL Dronten
T: 0321-336633
W: www.aphrodite.nl

Hoofdsponsoren