LTO Noord

LTO Noord is de belangenvereniging van boeren en tuinders. Wij vormen de schakel tussen onze leden, de overheid, de maatschappij en het bedrijfsleven.

Door boeren en tuinders te helpen met ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid, nemen we ze mee naar de toekomst. Een toekomst waar niet alleen gezond voedsel maar ook duurzaamheid centraal staat. Een toekomst waarin politieke keuzes niet worden bepaald door de stemming van de dag, maar door gezond lange termijn beleid.

Dat doen we met onze leden, voor onze leden en voor de mensen om ons heen. Voor Nederland en de rest van de wereld. Voor ons allemaal. Want een vruchtbare agrarische onderneming en een gezonde sector is beter voor ons allemaal.

Wij zijn LTO Noord.
Wij zijn er voor de boer.
Want de boer is er voor ons allemaal.

 

LTO Noord en USRA

Sinds 1 januari 2016 loopt er een samenwerking tussen LTO Noord en USRA. Wij vinden het belangrijk om met jongeren in contact te zijn. Wij spreken jullie dus ook graag tijdens de discussieavond en de sponsorborrel.

Nikki Soede, relatiebeheerder bij LTO Noord én oud USRA-lid, is contactpersoon in deze samenwerking. Wil je meer weten over wat LTO Noord voor jou doet? Of zoek je een interessante stage? Bel, mail of stuur een appje.

Wij komen graag met je in contact: nsoede@ltonoord.nl & 0612835473

 

Wist je dat LTO Noord zich binnen het project ‘Voor de volgende generatie’ inzet voor jou, de jonge ondernemer?

Lees erover op https://www.ltonoord.nl/project/voor-de-volgende-generatie.

 

Achter de boer en tuinder. Voor ons allemaal.

Hoofdsponsoren