GroeNoord

GroeNoord is een mechanisatiebedrijf met als hoofdmerk John Deere. Wij betreden zowel de Landbouwsector als de Tuin & Park- en Intern Transport sector. Ons productassortiment is heel breed: landbouwtrekkers, heftrucks, tuin- en parkmachines en diverse werktuigen. Nieuw, occasions, te koop en te huur: topmerken, jong en goed onderhouden. Naast de ‘ijzeren producten’ worden er steeds meer ondersteunende producten ontwikkeld: servicecontracten, verzekeringspakketten en specifieke financieringen. Door naast premium producten ook premium services en diensten aan te bieden is GroeNoord klaar voor de toekomst.

Mensen zijn het onderscheidend vermogen van GroeNoord. Door in onze mensen te investeren is de kennis en kunde van onze medewerkers onderscheidend en kunnen we met onze service en dienstverlening onze klanten ontzorgen.

Om ons klaar te maken voor de toekomst, voegen wij graag nieuw talent toe aan ons team. Het is voor ons daarom ook zeker een meerwaarde om de USRA te sponsoren, wij laten ons zien aan de toekomstige medewerkers van de sector. Daarnaast kan er via de USRA een stageplaats voor de student bij ons gevonden worden. De bereidwilligheid van beide partijen, maakt dit sponsorschap voor beide kanten effectief.

www.groenoordbv.nl

Hoofdsponsoren