Farmers4all

Farmers4all is hét inkoopcollectief voor de agrarische sector dat als doel heeft om tijd en geld te besparen voor de agrarische ondernemer. Dat doen we door dagelijks te onderhandelen voor ons gehele aanbod. We kopen groot in en zetten ons aanbod in de markt voor groot – en kleinverbruiker in de agrarische sector.

Onze missie is om door groot in te kopen, onze krachten te bundelen voor een lagere kostprijs zodat elke agrarische ondernemer kan profiteren van en kiezen voor arbeidsbesparing en kostprijsverlaging.

Zowel onze inkopers als serviceteammedewerkers komen uit de agrarische sector, daarmee zijn wij boerenverstandig – up tot date – en een goede adviespartner. Voor ons geldt ‘een man een man – een woord een woord’, wij komen onze afspraken altijd na. Ons servicelevel is hoog en dát vinden wij heel gewoon.

Wij vinden het belangrijk dat wij op verschillende manieren in verbinding zijn met de toekomst. Ons bedrijf staat open om te leren van jonge mensen maar ook om hen gelegenheid te geven om zelf te groeien en te ontwikkelen. Voor meewerkende en afstuderende studenten is er eigenlijk altijd ruimte maar ook hiervoor geldt: Je moet wel een goede bijdrage leveren aan onze missie.

Door dagelijks de boer op te gaan en het land in te trekken, weten we wat er speelt en stemmen we ons aanbod af op de vraag uit de markt. Farmers4all is daarmee een inkoopcollectief voor en door de markt. Wij ontmoeten u graag in ons bedrijf.

T: 0523 681357
E: info@farmers4all.nl
www.farmers4all.nl

 

 

Hoofdsponsoren